aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Εμιλιάνο Σάλα: Η Κάρντιφ ζητάει 110 εκατομμύρια αποζημίωση 4 χρόνια μετά τον θάνατό του

Εμιλιάνο Σάλα: Η Κάρντιφ ζητάει 110 εκατομμύρια αποζημίωση 4 χρόνια μετά τον θάνατό του

Η Κάρντιφ εξακολουθεί να ζητά αποζημίωση από τη Ναντ για τον Εμιλιάνο Σάλα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στις 21 Ιανουαρίου 2019 ενώ ήταν στο αεροπλάνο με κατεύθυνση την Ουαλία για να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του στην ομάδα. Αυτή τη φορά το ποσό που αξιώνει η Κάρντιφ είναι 110 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Equipe.

Οι Ουαλοί ετοιμάζουν μια ακόμα νομική ενέργεια στη Γαλλία, αφού όλες οι κινήσεις της στα ελβετικά δικαστήρια δεν απέφεραν καρπούς. Υπενθυμίζεται ότι το CAS τον περασμένο Αύγουστο διέταξε την Κάρντιφ να πληρώσει έξι εκατομμύρια ευρώ στη Ναντ για τη μετεγγραφή του παίκτη.

Να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένες κινήσεις της Κάρντιφ δεν ανησυχούν τους ανθρώπους της Ναντ, οι οποίοι θεωρούν ότι θα δικαιωθούν για μια ακόμα φορά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ