aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Είπε «όχι» στην Παρί ο Ζιντάν για χάρη της Εθνικής Γαλλίας

Είπε «όχι» στην Παρί ο Ζιντάν για χάρη της Εθνικής Γαλλίας

Σε αναζήτηση προπονητή, ο οποίος θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Μαουρίτσιο Ποκετίνο βρίσκεται η Παρί Σεν Ζερμέν, μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Κιλιάν Μπαπέ και το τέλος της συνεργασίας της με τον Λεονάρντο.

Ένα από τα ονόματα, που βρίσκεται ψηλά στην λίστα των ιθυνόντων της Παρί είναι αυτό του Ζινεντίν Ζιντάν. Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε δημοσίευμα της η «Telefoot», η πρώτη απάντηση που έδωσε ο πρώην τεχνικό της Ρεάλ ήταν αρνητική.

Ο Ζιντάν, ο οποίος παραμένει ελεύθερος περιμένει μια ευκαιρία της αρεσκείας του, για να συνεχίσει την καριέρα του στους πάγκους. Όπως όμως όλα δείχνουν το πρότζεκτ της Παρί δεν είναι αυτό, που αναζητά ο ίδιος, καθώς η επιθυμία του 49χρονου προπονητή δεν είναι άλλη από το να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Γαλλίας.

Σε περίπτωση που τελικά δεν αλλάξει κάτι, τότε οι ιθύνοντες της πρωταθλήτριας Γαλλίας, θα πρέπει να στραφούν σε άλλες περιπτώσεις προπονητών, μιας και αυτή του Ζινεντίν Ζιντάν φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ