aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Διώχνει Ντοναρούμα ή Νάβας η Παρί

Διώχνει Ντοναρούμα ή Νάβας η Παρί

Τα πράγματα είναι περίεργα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Η άφιξη του Τζίτζι Ντοναρούμα πέρυσι το καλοκαίρι δεν ήταν τελικά και η καλύτερη δυνατή και από την αρχή φαινόταν δύσκολο καθώς ο Κέιλορ Νάβας είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας.

Ο 23χρονος Ιταλός έχει εκφράσει πολλές φορές τη δυσαρέσκειά του για τον χρόνο συμμετοχής στη γαλλική ομάδα, όπως και ο Νάβας ο οποίος ανέφερε ότι θέλει να παίζει σε κάθε παιχνίδι.

«Δεν ξέρω αν θα είμαι και τη νέα σεζόν εδώ. Πρέπει να εξετάσουμε κάποια πράγματα. Έχω καλή σχέση με τον Ντοναρούμα, αλλά θέλω να παίζω σε κάθε παιχνίδι. Μια κατάσταση σαν τη φετινή θα είναι δύσκολη. Θα δούμε. Η κατάσταση πρέπει να αλλάξει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο».

Ο 35χρονος γκολκίπερ έχει αγωνιστεί σε 23 ματς φέτος έναντι 22 του Ιταλού ανταγωνιστή του, ο οποίος όμως έπαιξε στα δύο ματς με τη Ρεάλ για τους «16» του Champions League.

Η Μίλαν φαίνεται ο πιθανότερος προορισμός για τον Ντοναρούμα, ωστόσο οι «ροσονέρι» δεν… ψήνονται και πολύ με την επιστροφή του Ιταλού, όπως και οπαδοί άλλωστε και έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους προς το πρόσωπό τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ