aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Χακίμι και Μέσι γλίτωσαν από νέα γκέλα στο σπίτι της την Παρί

Χακίμι και Μέσι γλίτωσαν από νέα γκέλα στο σπίτι της την Παρί

Αγχώθηκε αλλά επέστρεψε στις νίκες εντός έδρας η Παρί Σεν Ζερμέν. Για ένα ακόμη ματς η ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ ήταν φλύαρη και επιπόλαιη, είδε την Τουλούζ να την… παγώνει αλλά με τον Χακίμι να βγαίνει μπροστά με γκολ και ασίστ (στον Μέσι), κατάφερε να κάνει την ανατροπή.

Στους 54 βαθμούς η Παρί που πλέον περιμένει να δει τι θα κάνουν οι ομάδες που την καταδιώκουν, ενώ η Τουλούζ έμεινε λίγο κάτω από τα μισά της βαθμολογίας αλλά σε απόσταση ασφαλείας (+11) από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Βαν ντεν Μπούμεν στο 20ο λεπτό πάγωσε τους Παριζιάνους και άνοιξε το σκορ για την Τουλούζ. Ωστόσο η Παρί έβγαλε γρήγορα αντίδραση και στο 38ο λεπτό ο Χακίμι έκανε το 1-1 και έφερε το ματς στα ίσα.
Στην συνέχεια ο σκόρερ έγινε δημιουργός και ο Χακίμι μοίρασε στον Μέσι για το 2-1, με την Παρί να κάνει την ανατροπή και να γλυτώνει νέα γκέλα.

Η Τουλούζ ανέβασε ρυθμό στα τελευταία λεπτά και προσπαθούσε να βρει χώρους για να απειλήσει και να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά δεν το κατάφερε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Κάπως έτσι, η Παρί επικράτησε 2-1 της Τουλούζ για την 22η αγωνιστική της Ligue 1 και έφυγε στο +8 από την 2η Μαρσέιγ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ