aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Μπεμπά / Μαρσέιγ: «Δεν μας ενημέρωσαν ότι με ισοπαλία περνούσαμε Europa»

Μπεμπά / Μαρσέιγ: «Δεν μας ενημέρωσαν ότι με ισοπαλία περνούσαμε Europa»

Το φινάλε στον 4ο όμιλο του Champions League ήταν πέρα για πέρα δραματικό. Αλλιώς είχαν τα πράγματα πριν από την τελευταία αγωνιστική, αλλιώς ήταν η βαθμολογία στο ημίχρονο κι αλλιώς οριστικοποιήθηκε με το σφύριγμα της λήξης, προϊόν των ανατροπών που πέτυχαν οι Τότεναμ και Άιντραχτ οι οποίες τις έστειλαν «αγκαζέ» στους «16».

Αυτή που το… φυσάει και δεν κρυώνει, όμως, είναι η Μαρσέιγ του Ιγκόρ Τούντορ, η οποία έμεινε εκτός Ευρώπης, χάνοντας στο 90+5′ τον βαθμό που θα την έστελνε στο Europa League. Κάτι που όπως δήλωσαν οι πρωταγωνιστές, δεν γνώριζαν οι παίκτες κατά τη διάρκεια του αγώνα!

Στη μικτή ζώνη μετά το τέλος του αγώνα, ο στόπερ και σκόρερ των Μαρσεγιέζων, Σανσέλ Μπεμπά, τόνισε πως κανείς από τον πάγκο δεν τους ενημέρωσε για το ό,τι χρειάζονταν μόνο την ισοπαλία ώστε να συνεχίσουν στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση. Αποτέλεσμα ήταν οι παίκτες των γηπεδούχων να συνεχίσουν με όλες τις δυνάμεις τους για να πετύχουν και δεύτερο γκολ, ανεβάζοντας τις γραμμές τους στη σέντρα και δίνοντας την ευκαιρία στην Τότεναμ να «χτυπήσει» στην αντεπίθεση, όπως και συνέβη στο 90+5′ με τους Κέιν-Χόιμπιεργκ.

«Εμείς στο χορτάρι δεν το ξέραμε, αλλά στον πάγκο το ήξεραν. Δεν υπήρχε η παραμικρή επικοινωνία. Είμαστε θυμωμένοι γι’ αυτό που συνέβη στο τέλος, αλλά δεν γνωρίζαμε. Είναι δικό μας λάθος», δήλωσε ο Μπεμπά, ενώ εμμέσως πλην σαφώς το παραδέχθηκε και ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, Τούντορ, λέγοντας πως επί σκοπού δεν ενημέρωσε τους παίκτες του για το αποτέλεσμα στο Σπόρτινγκ-Άιντραχτ (1-2):

«Υπήρξε σύγχηση στα τελευταία λεπτά, πολλή φασαρία. Δεν θέλαμε να μιλήσουμε για αποτελέσματα. Θέλαμε να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι μας και να μη σκεφτόμαστε τίποτα. Δεν είχε να κάνει με τα σκορ, εμείς απλώς είπαμε στους παίκτες να μην ανεβαίνουν όλοι τόσο ψηλά στο γήπεδο».

Η ιστορία, πάντως, έγραψε και η Μαρσέιγ απέτυχε να τερματίσει έστω 3η στον όμιλο του Champions League για τρίτη διαδοχική περίπτωση (τελευταία πρόκριση τη σεζόν 2011/12 όταν έφτασε μέχρι τα ημιτελικά).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ