aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Ατλέτικο: Αν φύγει ο Σιμεόνε, «εκλεκτός» ο Λουίς Ενρίκε

Ατλέτικο: Αν φύγει ο Σιμεόνε, «εκλεκτός» ο Λουίς Ενρίκε

Το πρωί της Τρίτης (10/01) η εκπομπή «Chiringuito» αποκάλυψε πως ο Ντιέγκο Σιμεόμε ενημέρωσε την διοίκηση της ομάδας για την πρόθεσή του να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι, παρ’ ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 με την ομάδα.

Σε περίπτωση που αυτό γίνει πραγματικότητα, ο CEO της Ατλέτικο Μαδρίτης, Μιγκέλ Άνχελ Ζιλ Μαρίν φαίνεται πως ήδη έχει βρει τον διάδοχό του στο πρόσωπο του Λουίς Ενρίκε που έμεινε ελεύθερος από την εθνική Ισπανίας.

«Μου αρέσει πολύ προσωπικά και επαγγελματικά. Νομίζω πως αυτός έχει το ταλέντο να κοουτσάρει οποιαδήποτε ομάδα στην λίγκα μας. Είναι ξεκάθαρο πως προσθέτει σε όλους. Για τα media, για τους παίκτες και για τις ομάδες, επειδή προσφέρει απόδοση. Νομίζω πως είναι καλό».

«Νομίζω πως ο οπαδός της Ατλέτικο έχει τον Σιμεόνε στο μυαλό του. Τι θα συμβεί στο μέλλον; Ούτε ο Ντιέγκο ούτε εμείς γνωρίζουμε. Έχουμε μεγαλώσει πολύ».

Αν πάντως η Ατλέτικο δεν προκριθεί στο Champions League στο φινάλε της σεζόν, ο Σιμεόνε θα αποχωρήσει.. Η προσφορά των «Ροχιμπλάνκος» έχει ήδη καταβληθεί απ’ όταν η ομάδα αποκλείστηκε από την Ευρώπη.

Ο Ισπανός τεχνικός αμειβόταν με 3 εκατ. ευρώ ετησίως από την ομοσπονδία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ