aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Από 0-2… 6-2 η μυθική Λοριάν τη Σεντ Ετιέν!

Από 0-2… 6-2 η μυθική Λοριάν τη Σεντ Ετιέν!

Η Λοριάν υποδέχτηκε την Σεντ Ετιέν για το παιχνίδι που άνοιγε την αυλαία της 31ης αγωνιστικής της Ligue 1, επικρατώντας με 6-2 κόντρα. Με αυτόν τον τρόπο πλέον οι φιλοξενούμενοι μπαίνουν σε μπελάδες για την παραμονή τους στην κατηγορία, ενώ οι φιλοξενούμενοι μπορούν να έχουν το κεφάλι τους ήρεμο.

Οι γηπεδούχοι μπορεί να δέχτηκαν πίεση στο πρώτο 20λεπτο, ωστόσο κατάφεραν να κάνουν μια μυθική ανατροπή από 0-2 σε 6-2!

Από την πρώτη στιγμή η Σεντ Ετιέν ήταν αυτή που πάτησε καλύτερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ κατάφερε να βρεθεί νωρίς μπροστά στο σκορ μετά από μια κεφαλιά που έπιασε ο Ντενίς Μπουανγκά στο 5ο λεπτό.

Στο 20’ η Λοριάν κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Ιμπραχιμά Κονέ, που με ένα σουτ ακριβείας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ ωστόσο δεν μέτρησε καθώς μετά από την παρέμβαση του VAR, φάνηκε πως ήταν σε αντικανονική θέση και δύο λεπτά αργότερα δέχτηκαν και δεύτερο τέρμα, από τον Νορντίν.
Η Λοριάν συνέχισε την πίεση της αφού είχε μείνει πλέον πίσω στο σκορ με δύο τέρματα. Αυτό έπιασε τόπο όταν στο 42’ κατάφερε να ισοφαρίσει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τερέμ Μόφι.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση, με τον Μέντες να σεντράρει, να βρίσκει τον Κονέ και αυτός να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σεντ Ετιέν είχε δύο ευκαιρίες για να ξανά πάρει προβάδισμα, καθώς στο 54 ο Νορντίν βγήκε τετ-α-τετ με τον γκολκίπερ της Λοριάν, ωστόσο η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 58ο λεπτό ο Μπουανγκά έχασε ακόμα μια ευκαιρία να κάνει το 2-3, με ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ωστόσο η μπάλα κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Τρία λεπτά αργότερα ο Ένζο Λε Φι, πήρε την μπάλα και με ένα σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην δεξιά πλευρά της εστίας για να κάνει το 3-2. Την ολική ανατροπή στην αναμέτρηση έκανε ο Κονέ, που υποδέχτηκε την μπάλα μέσα στην περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 65ο λεπτό.

Στο 68ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Ιβάν Νεγιού, ενώ λίγα λεπτά αργότερα η Λοριάν πέτυχε και πέμπτο γκολ με τον Μόφι, το οποίο ακυρώθηκε και ξεσήκωσε διαμαρτυρίες στο 74’.

Τελικά το τελικό 6-2 έγινε αρχικά με τον Μόφι στο 87’ με έξοχο σουτ που κατέληξε στην αριστερή γωνία της εστίας, ενώ το τελειωτικό χτύπημα έδωσε ο Κουέντιν Μπουαγκάρ στο 90ο λεπτό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ