aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Αιχμηρό μήνυμα της Ατλέτικο στην Γιουνάιτεντ για την προσφορά της για τον Φέλιξ

Αιχμηρό μήνυμα της Ατλέτικο στην Γιουνάιτεντ για την προσφορά της για τον Φέλιξ

Ξεκάθαρο μήνυμα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έπειτα από την προσφορά που αυτή κατέθεσε στην Ατλέτικο Μαδρίτης για την απόκτηση του Ζοάο Φέλιξ έστειλαν οι «ροχιμπλάνκος».

Να σώσει την παρτίδα τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου προσπαθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο την φετινή σεζόν στην Premier League.

Οι «κόκκινοι διάβολοι», οι οποίοι κάνουν αγώνα δρόμου, προκειμένου να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ τους, μια από τις περιπτώσεις που βρίσκεται στο μεταγραφικό τους στόχαστρο την οποία και εξετάζουν είναι αυτή Ζοάο Φέλιξ της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την Ισπανία, η αγγλική ομάδα φέρεται να κατέθεσε στον σύλλογο της Μαδρίτης πρόταση ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να εντάξει άμεσα στο δυναμικό της τον 22χρονο άσο.
Ωστόσο η Ατλέτικο προχώρησε στην απόρριψη αυτής και ζήτησε την ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη, η οποία ανέρχεται στα 350 εκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα, μετά από τις εξελίξεις αυτές, η ισπανική ομάδα με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έσπευσε να κάνει σαφείς τις προθέσεις της.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια πόσταρε μια φωτογραφία του Φέλιξ, η οποία απευθύνεται στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την οποία συνόδευσε με μία λεζάντα που έγραφε «ανεκτίμητο».
Ο Φέλιξ, ο οποίος είναι 22 φορές με την Εθνική Πορτογαλίας βρίσκεται στο δυναμικό της Ατλέτικο από το 2019, με την φανέλα της οποίας έχει καταγράψει μέχρι σήμερα στο ενεργητικό του 112 εμφανίσεις και 29 γκολ.
Σε δηλώσεις που έκανε στην «AS» ο ίδιος φέτος τόνισε: «Είμαι χαρούμενος, δουλεύω για να βοηθήσω την ομάδα, να δώσω χαρά στον σύλλογο και σε όλους τους ανθρώπους της Ατλέτικο. Τα άλλα χρόνια προσπαθούσα πάντα να είμαι καλύτερος. Αν αυτή είναι η χρονιά μου, δεν ξέρω. Εξαρτάται, δεν ξέρουμε για το μέλλον. Αυτό όμως που μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να είμαι στο καλύτερο επίπεδο ώστε να μπορώ να βοηθήσω την ομάδα και τον σύλλογο. Έφτασα εδώ νέος, είμαι ακόμα νέος, αλλά έχω ήδη μεγαλώσει πολύ και σίγουρα θα μεγαλώσω περισσότερο. Και είμαι καλά. Είμαι χαρούμενος. Με τον [Αντουάν] Γκριεζμάν, με τον Αλβάρο [Μοράτα], με τον [Ματέους] Κούνια, με τον Άνχελ [Κορέα]. Όλοι τα πάμε καλά και στο γήπεδο η ομάδα τα πάει περίφημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ