aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Αγοράζει τον πρώην «Παραλιμνίτη» έναντι €4.500.000

Αγοράζει τον πρώην «Παραλιμνίτη» έναντι €4.500.000

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Σας λέει κάτι το όνομα Λεονάρντο ντα Σίλβα Σόουζα; Αν όχι, πρόκειται για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό ο οποίος αγωνίστηκε στο Παραλίμνι το πρώτο μισό της σεζόν 2012-13. Πρόκειται για ένα «καυτό» όνομα, αφού πρόσφατα δημοσιεύσαμε ρεπορτάζ στο οποίο γινόταν λόγος ότι η Αλ Αχλί της Σαουδικής Αραβίας προσέφερε το ποσό των 5.950.000 ευρώ για να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο (διαβάστε εδώ)!

Νεότερα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η γαλλική Μετς μπήκε στο κόλπο και θα τον αποκτήσει ενόψει της νέας σεζόν στη Ligue 1. Ο σύλλογος από τη Λορένη προχώρησε στη μεγαλύτερη πώληση της ιστορίας της, τον Ισμαϊλά Σαρ στη Ρεν έναντι 17.000.000 ευρώ χωρίς τα μπόνους και ετοιμάζεται να αξιοποιήσει αυτό το ποσό, με έναν παίκτη γνωστό στο κυπριακό φίλαθλο κοινό.

Την Τρίτη, ο σερβικός Τύπος γνωστοποίησε τη συμφωνία για την αγορά του Βραζιλιάνου εξτρέμ από την Παρτίζαν Βελιγραδίου. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος έπαιξε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς στο Βελιγράδι, έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2019 και θα κοστίσει στη Μετς 4.500.000 ευρώ.

Ο 25χρονος άσος μετά την Ένωση αγωνίστηκε για έξι μήνες (2012-13) στην Μέταλουργκ Ντόνετσκ και ακολούθως έπαιξε με μεγάλη επιτυχία στην Γκαμπάλα του Αζερμπαϊτζάν και στην ρωσική Ανζί Μακχάτσκαλα. Επίσης, στην Παρτίζαν όπου ανήκει από το καλοκαίρι του 2016, μέχρι στιγμής συγκαταλέγεται στους κορυφαίους παίκτες της σερβικής ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ