aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Αγχώθηκε, αλλά συνέχισε νικηφόρα με Νεϊμάρ και Εμπαπέ η Παρί

Αγχώθηκε, αλλά συνέχισε νικηφόρα με Νεϊμάρ και Εμπαπέ η Παρί

Δεν το «καθάρισε», αγχώθηκε, αλλά στο τέλος… χαμογέλασε. Νικήτρια (2-3) από την έδρα της Μπορντό αποχώρησε το Σάββατο (6/11) η Παρί Σεν Ζερμέν, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Πρωταγωνιστές για την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, οι Εμπαπέ και Νεϊμάρ, με τους «γιρονδίνους» να μπαίνουν… ξαφνικά στο ματς με δύο γκολ μετά το 78′.
Έτσι, η Παρί (34β.) διατηρήθηκε στο +10 από τη δεύτερη Λανς, τη στιγμή που η Μπορντό βρίσκεται στη 16η θέση με 12 πόντους.

Στα του ματς, η Μπορντό ήταν αρκετά πιο απειλητική στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους. Κάτι, βέβαια, που δεν αντικατοπτρίστηκε στο αποτέλεσμα, καθώς οι φιλοξενούμενοι πήγαν προηγούμενοι 2-0 στα αποδυτήρια χάρη στα δύο γκολ του Νεϊμάρ, αμφότερα από ασίστ του Εμπαπέ.

Στο 63′ ο Γάλλος επιθετικός από δημιουργός έγινε σκόρερ, διαμορφώνοντας το 0-3 από ασίστ του Βαϊνάλντουμ. Εάν και φαινόταν το παιχνίδι να έχει αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα, η Μπορντό μείωσε με τον Ελίς (78′) και τον Νιάνγκ (90’+2′). Χωρίς, ωστόσο, να μπορέσει να… τεζάρει τους Παριζιάνους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ