aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΛεβαντόβσκι: Η Μπάγερν θέλει τουλάχιστον 40 εκατ. ευρώ για να τον αφήσει να φύγει

Λεβαντόβσκι: Η Μπάγερν θέλει τουλάχιστον 40 εκατ. ευρώ για να τον αφήσει να φύγει

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Μπάγερν και την πλευρά του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι έχουν ξεκινήσει, όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος του συλλόγου, Χέρμπερτ Χάινερ, με στόχο τη συμφωνία για ανανέωση του συμβολαίου του.

Οι δύο πλευρές έχουν πραγματοποιήσει ήδη μία πρώτη συνάντηση, ενός των επόμενων ημερών θα υπάρξει και μία δεύτερη. Η παραμονή του Πολωνού σταρ στο Μόναχο δεν είναι δεδομένη, ενώ τα σενάρια που τον θέλουν να συνεχίζει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα έχουν φουντώσει.

Δημοσίευμα της γερμανικής Kicker αναφέρει πως ο βαυαρικός σύλλογος είναι διατεθειμένος να επιτρέψει στον Λεβαντόβσκι να αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι, αρκεί να βρεθεί ομάδα που θα καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις της, οι οποίες ανέρχονται σε 40 εκατ. ευρώ.

Ο 33χρονος δεσμεύεται με την Μπάγερν για ακόμα ένα χρόνο, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023. Από τη μεριά του ο σύλλογος επιθυμεί να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον παίκτη για ακόμα έναν χρόνο και όχι δύο, όπως φαίνεται να ζητά ο Πολωνός επιθετικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ