aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΖήτησε συγγνώμη ο Αζάρ: «Δεν ήθελα να προσβάλω τους οπαδούς της Ρεάλ»

Ζήτησε συγγνώμη ο Αζάρ: «Δεν ήθελα να προσβάλω τους οπαδούς της Ρεάλ»

Ο δεύτερος ημιτελικός της Τσέλσι κόντρα στη Ρεάλ έχει τελειώσει, οι Λονδρέζοι με το 2-0 έχουν περάσει στον τελικό του Champions League και ο Εντέν Αζάρ συμπεριφέρεται λες και ήταν η δική του ομάδα που έχει εξασφαλίσει την πρόκριση. Ο Βέλγος σταρ των Μερένγκες, ο οποίος μάλιστα έπαιξε ως βασικός, πιάστηκε από τον φακό να γελά ασταμάτητα με τους πρώην του συμπαίκτες στους «μπλε», Μεντί και Ζουμά.

Η Ρεάλ και οι οπαδοί της δεν έκρυψαν την έντονη δυσαρέσκειά τους με τη συμπεριφορά του Αζάρ, ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης (6/5) έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη.

«Έχω διαβάσει διάφορες απόψεις για εμένα και δεν είχα καμία πρόθεση να προσβάλω τους οπαδούς της Ρεάλ. Ήταν πάντα όνειρό μου να παίξω στη Ρεάλ και ήρθα για να νικήσω. Η σεζόν δεν έχει τελειώσει και μαζί θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ