aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAZήτησε Ντιέγκο Κόστα ο Σιμεόνε αν όχι...

Zήτησε Ντιέγκο Κόστα ο Σιμεόνε αν όχι…

ΤΟΥ ΒΑΣΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Ο Ντιέγο Σιμεόνε αναχώρησε σήμερα από τη Μαδρίτη για τις καλοκαιρινές διακοπές του, αλλά παραμένει άγνωστο αν θα επιστρέψει, μετά από τις δηλώσεις που έκανε  στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς η απογοήτευση από τους δύο χαμένους τελικούς είναι μεγάλη.

Ο «Τσόλο» δήλωσε ότι ίσως μετά και από αυτή την ήττα ήρθε η ώρα να κλείσει ο κύκλος του στην Ατλέτικο και ότι πρέπει να σκεφτεί σοβαρά για τον μέλλον του. Οι δηλώσεις προκάλεσαν σοκ σε διοίκηση και οπαδούς των «ροχιμπλάνκος» που προφανώς δεν θέλουν να ακούσουν για αποχώρηση του Σιμεόνε και θα κινηθούν για να… ικανοποιήσουν τα θέλω του.

Με χθεσινό δημοσίευμά της η ισπανική εφημεριδα «AS» αποκάλυψε ότι ο όρος που θέτει ο Ντιέγο Σιμεόνε για να συνεχίσει στο «Βιθέντε Καλδερόν» είναι να αποκτηθούν παίκτες κλάσης, έτσι ώστε η ομάδα της Ατλέτικο να μπορεί να κοντράρει στα ίσα υπερδυνάμεις όπως η Ρεάλ,και Μπαρσελόνα.

Αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι αυτός που μπορεί να κρατήσει τον Σιμεόνε στην Ατλέτικο είναι ο Ντιέγκο Κόστα, την μεταγραφή του οποίου επιθυμεί πάση θυσία ο 46χρονος τεχνικός. Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 με την Τσέλσι, αλλά δεν θα ήταν αρνητικός στην επιστροφή του στον ισπανικό σύλλογο από τον οποίο αποχώρησε το 2014.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ