aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΖητάει εξηγήσεις για Μέσι, Νεϊμάρ και οικονομικά Μπαρτσελόνα ο Μπαρτομέου

Ζητάει εξηγήσεις για Μέσι, Νεϊμάρ και οικονομικά Μπαρτσελόνα ο Μπαρτομέου

Νέα κόντρα έχει ξεσπάσει στις τάξεις της Μπαρτσελόνα. Αυτή τη φορά ο Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου επιτίθεται στον Ζοάν Λαπόρτα, ζητώντας εξηγήσεις για την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι, την εξωδικαστική λύση που δόθηκε στη διαμάχη με τον Νεϊμάρ και την γενικότερη κατάσταση στα οικονομικά των «μπλαουγκράνα».

«Σας ζητώ να δημοσιοποιήσετε, το συντομότερο δυνατό, τα λεπτομερή αποτελέσματα του ελέγχου ή της δέουσας επιμέλειας και, εάν υπάρχουν, τις ακριβείς πληροφορίες για τις παρατυπίες που φέρεστε να αναφέρετε, προκειμένου να αποφευχθούν εικασίες και υποψίες σχετικά με “δήθεν εγκληματικές” ενέργειες και επίσης για την αποφυγή αποκαλύψεων στα μέσα ενημέρωσης», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην μακρά επιστολή δέκα σημείων του πρώην προέδρου.

«Είναι επίσης εκπληκτικό το γεγονός ότι αποφασίσατε να παραδώσετε 16,5 εκατομμύρια στον πρώην παίκτη, Νεϊμάρ, στο πλαίσιο μιας διαμάχης όπου οι προσδοκίες υπέρ της Μπαρτσελόνα ήταν πολύ ξεκάθαρες. Γιατί πήρατε αυτήν την απόφαση αντίθετα με τα συμφέροντα του συλλόγου;», προσθέτει για το θέμα με τον Βραζιλιάνο σταρ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ