aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΖινεντίν Ζιντάν: «Είχα ονειρευτεί αυτή τη στιγμή»

Ζινεντίν Ζιντάν: «Είχα ονειρευτεί αυτή τη στιγμή»

«Νιώθω περήφανος για την ομάδα. Είχα ονειρευτεί αυτή τη στιγμή όταν αναλάμβανα την ομάδα. Μπορείς να ονειρεύεσαι κάτι τέτοιο όταν βρίσκεσαι σε έναν σύλλογο σαν τη Ρεάλ. Γιατί η Ρεάλ, με αυτή τη μεγάλη ιστορία, μπορεί να πετύχει μεγάλα πράγματα», δήλωσε αρχικά ο Γάλλος τεχνικός και πρόσθεσε:

Συνεχίζοντας ανέφερε ότι: «Είπα και στον πρόεδρο ευχαριστώ που μου έδωσε τη δυνατότητα να δουλέψω με αυτή την ομάδα. Στο τέλος, το Τσάμπιονς Λιγκ είναι το πιο σημαντικό τρόπαιο μετά το Μουντιάλ. Είμαι πολύ χαρούμενους για τους παίκτες. Κάναμε εκπληκτική δουλειά. Μετά την αποχώρηση του Μπενίτεθ, η κατάσταση ήταν ευαίσθητη, όμως παραμείναμε αισιόδοξοι».

 

Για να κλείσει λέγοντας: «Πάντα πρέπει να ονειρεύεσαι, να βλέπεις θετικά τα πράγματα, να είσαι αισιόδοξος και να ξέρεις ότι, αν δουλεύεις, θα επιβραβευτείς. Η δουλειά ήταν συνολική. Δεν ήταν ενός ή δύο ατόμων. Περισσότερο των παικτών, που το πίστεψαν και δούλεψαν σκληρά, ώστε να πετύχουμε».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ