aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΥπέγραψε μέσα σε αποθέωση ο Τσάβι: «Είμαστε ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο»

Υπέγραψε μέσα σε αποθέωση ο Τσάβι: «Είμαστε ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο»

Εμφανώς συγκινημένος ο Τσάβι, υπέγραψε το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα και έδωσε σύνθημα για τίτλους και νίκες! «Είμαστε ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο», είπε ο Ισπανός μέσα σε αποθέωση.

Τρομερές στιγμές στο Καμπ Νου! Μετά από αρκετούς μήνες… μιζέριας, οι φίλαθλοι της Μπαρτσελόνα κούνησαν με χαρά τις σημαίες τους και υποδέχτηκαν τον Τσάβι με συνθήματα, δημιουργώντας κλίμα αποθέωσης για τον θρύλο του συλλόγου.

Ο Ισπανός μπήκε στο γήπεδο με τον Τζοάν Λαπόρτα και ήταν εμφανώς συγκινημένος, ενώ δεν ήθελε να πει πολλά λόγια.

«Ευχαριστώ πολύ. Δεν θέλω να κλάψω. Είμαι ευγνώμων στον σύλλογο και στους οπαδούς. Είμαστε ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο και θα δουλέψουμε για να κατακτήσουμε τίτλους. Πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Ζήτω η Μπαρτσελόνα, ζήτω η Καταλονία», σημείωσε ο νέος προπονητής των Καταλανών, που έδειξε έτοιμος για την τεράστια πρόκληση που ανοίγεται μπροστά του.

Νωρίτερα, σε συνέντευξη που προβλήθηκε στο Barca TV, ο Τσάβι σημείωσε:

«Αναλαμβάνω σε μια ευαίσθητη στιγμή του συλλόγου, αλλά αισθάνομαι έτοιμος. Ξέρω ότι επικρατεί ενθουσιασμός αλλά είναι απαραίτητο να βάλουμε μια τάξη και να έχουμε μέγιστες απαιτήσεις. Υπάρχει μια ομάδα με ταλέντο που θα κάνει σπουδαία πράγματα στο γήπεδο. Θα προσπαθήσω να μεταδώσω την εμπειρία μου στους παίκτες για να κερδίσουν τίτλους.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο. Με κάλεσε ο Λαπόρτα και μου είπε ότι με χρειάζονται εδώ. Υπόσχομαι στους οπαδούς ότι θα δουλέψουμε σκληρά. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος με αυτό το ξεκίνημα. Έχω λάβει πολλά μηνύματα από την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους πρώην συναδέλφους μου επίσης. Το να προπονήσω την Μπαρτσελόνα ήταν το όνειρό μου και τώρα γίνεται επιτέλους πραγματικότητα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ