aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ξεμπέρδεψε εύκολα η «Βασίλισσα»

Το  κλίμα ήταν βαρύ. Η πανωλεθρία στο Βόλφσμπουργκ έκοψε κάθε όρεξη για πανηγυρισμούς μετά το 1-2 στο clasico. Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης έκαναν ότι μπορούσαν για να ζεστάνουν την ατμόσφαιρα στο εύκολο 4-0 επί της Εϊμπάρ, αλλά η αλήθεια είναι ότι η «βασίλισσα» θα παίξει όλη της την χρονιά στον επαναληπτικό της Τρίτης με τους «λύκους». 

Στην ενδεκάδα ξεκίνησαν, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και άλλες 10 ρεζέρβες! Ο Πορτογάλος που δεν βγαίνει ποτέ από το αρχικό σχήμα (εξάλλου κυνηγάει με λύσσα όλα τα προσωπικά ρεκόρ) ειδικά σε τέτοια εύκολα ματς ήταν και ο απόλυτος πρωταγωνιστής από ένα ματς που κρίθηκε από πολύ νωρίς.

Ο χορός των γκολ άνοιξε από ένα υπέροχο φάουλ του Χάμες Ροντρίγκες (5’) και μετά ανέλαβε δράση ο CR7. Από δικές του ασίστ χρίστηκαν σκόρερ οι Λούκας Βάθκεθ (18’) και Χεσέ (39’), όμως το δικό του γκολ που έκανε το 3-0 (20’) ήταν πιο σημαντικό, αφού με αυτό, ο Πορτογάλος έφτασε για 6η συνεχόμενη σεζόν τα 30+ γκολ στην Primera Division, επίτευγμα δίχως προηγούμενο στην ισπανική λίγκα!

Το ματς «έσβησε» εντελώς στην επανάληψη, η Ρεάλ Μαδρίτης κατέβασε στροφές ενόψει Τρίτης και η Εϊμπάρ θα μπορούσε να πετύχει το γκολ της τιμής, αν λίγο πριν το τέλος (80’) ο Μπόρχα Μπαστόν δεν σημάδευε το δοκάρι με κεφαλιά εξ’ επαφής.

Με το 4-0, η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε προσωρινά στην δεύτερη θέση, μείωσε στο -4 την διαφορά από την πρωτοπόρο Μπαρσελόνα, όμως αυτό που καίει τους πάντες είναι η ρεβάνς με την Βόλφσμπουργκ. Τυχόν αποκλεισμός την Τρίτη θα είναι ακόμα μία νάρκη στα αποδυτήρια της «βασίλισσας»…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ