aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGA«Βόμβες» από τον Κούμαν: «Αν είχα χρήματα θα κρατούσα τον Μέσι και θα είχα άλλους...

«Βόμβες» από τον Κούμαν: «Αν είχα χρήματα θα κρατούσα τον Μέσι και θα είχα άλλους παίκτες»

Ο Ρόναλντ Κούμαν, έριξε σπόντες στην διοίκηση και το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του, μίλησε για τον Λιονέλ Μέσι, ενώ απέφυγε να αναφερθεί στη σχέση που έχει τον ισχυρό πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα.

Λίγα 24ωρα πριν το μεγάλο ντέρμπι με την Ατλέτικο το προσεχές Σάββατο (02/10, 22:00) στο «Μετροπολιτάνο», ο Ολλανδός τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, μέσω της οποίας κλήθηκε να μιλήσει για το μέλλον του αλλά και για την κριτική που δέχεται.

Ο 58χρονος Ολλανδός τεχνικός, αρχική ρωτήθηκε για το πώς ο ίδιος βιώνει την κατάσταση που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας, μετά τα αρνητικά αποτελέσματα που έχει πάρει η Μπαρτσελόνα το τελευταίο διάστημα. Οπως επίσης και για τον Τζουάν Λαπόρτα, για τον οποίο δεν θέλησε να σχολιάσει το παραμικρό. Αλλωστε οι δύο άνδρες δεν φαίνεται ότι έχουν και τις καλύτερες σχέσεις πλέον…

«Κουράστηκα να υπερασπίζομαι συνέχεια τον εαυτό μου. Δεν υπάρχει νόημα. Μπορεί ο καθένας να αντιληφθεί την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο. Προχωρήσαμε σε πολλές αλλαγές. Οσον αφορά τη σχέση μου με τον Λαπόρτα δεν πρόκειται να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση».

Οπως σε προηγούμενες δηλώσεις του έτσι και τώρα, ο Κούμαν έριξε το «καρφί» του στην διοίκηση για το ρόστερ των «μπλαουγκράνα», τονίζοντας πως δεν έχει στη διάθεσή του παίκτες που μπορούν να ανταποκριθούν στο σύστημα που επιλέγει στους αγώνες ο Ολλανδός.

«Το ρόστερ θα είναι το ίδιο και σε τρεις μήνες από τώρα. Εχουμε μερικούς τραυματισμούς. Πάντα μιλάμε για το σύστημα που παίζουμε αλλά δεν είναι αυτό. Αν δεν έχουμε εξτρέμ, τότε αναγκαζόμαστε να παίζουμε με φουλ μπακ χαφ».

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον Λιονέλ Μέσι, για τον οποίο τόνισε πως αν είχε ο ίδιος χρήματα θα έκανε τα πάντα για να τον κρατήσει στο «Καμπ Νόου».

«Αν είχα χρήματα, θα είχα τον Μέσι ακόμα μαζί μου. Οπως επίσης θα είχα κι άλλους παίκτες για να παίξω το σύστημα που θέλω. Οταν όμως δεν έχεις τους παίκτες τότε πρέπει να προετοιμάζεις την ομάδα σου σε κάθε ματς με αυτούς που έχεις.

Ειλικρινά δεν ξέρω αν θα μπορούσε άλλος προπονητής να τα πάει καλύτερα στην Μπαρτσελόνα. Ο Τύπος δεν βοηθάει με την κριτική του. Μου κάνατε ερώτηση για το ποια είναι η καλύτερη και η χειρότερη στιγμή μου στον σύλλογο. Με αυτή την ερώτηση με θεωρείται ήδη εκτός ομάδας. Να ξέρετε ότι δεν μου έχουν πει τίποτα, αλλά έχω μάτια κι αυτιά. Οπως και να ‘χει θα σας πω ότι η καλύτερη στιγμή μου ήταν όταν υπέγραψε στον σύλλογο και η χειρότερη μου είναι όταν έφυγε ο Μέσι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ