aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΒινίσιους: Έσβησαν τα φώτα στο άγαλμα του Χριστού στο Ρίο σε ένδειξη στήριξης (vid)

Βινίσιους: Έσβησαν τα φώτα στο άγαλμα του Χριστού στο Ρίο σε ένδειξη στήριξης (vid)

Η υπόθεση Βινίσιους έχει θορυβήσει τους Βραζιλιάνους, οι οποίοι βρίσκονται στα «κάγκελα» με αφορμή τη νέα ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο διεθνής εξτρέμ και τη στάση της La Liga απέναντί του που μόνο υποστηρικτική δεν είναι.

Την επομένη του συμβάντος στο «Μεστάγια» και όσων ανέφερε ο Βίνι στις δηλώσεις-καταπέλτη προς τον πρόεδρο της Λίγκας, Χαβιέρ Τέμπας, έσπευσαν να τον υπερασπιστούν ο Ρονάλντο Ναζάριο, αλλά και ο ίδιος ο πρόεδρος της Βραζιλίας, Λούλα.

Εκτιμώ πραγματικά όλη αυτή την αλυσίδα στοργής και υποστήριξης που έλαβα τους τελευταίους μήνες. Τόσο στη Βραζιλία όσο και σε όλο τον κόσμο. Ξέρω ακριβώς ποιος είναι ποιος. Βασιστείτε πάνω μου γιατί οι καλοί είναι η πλειοψηφία και δεν θα τα παρατήσω.

Έχω σκοπό στη ζωή και αν πρέπει να υποφέρω όλο και περισσότερο για να μην περάσουν οι επόμενες γενιές παρόμοιες καταστάσεις, είμαι έτοιμος και προετοιμασμένος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ