aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΒιγιαλίμπρε: έπαιξε τρομπέτα στους πανηγυρισμούς της Μπιλμπάο για την πρόκριση στον τελικό (vid)

Βιγιαλίμπρε: έπαιξε τρομπέτα στους πανηγυρισμούς της Μπιλμπάο για την πρόκριση στον τελικό (vid)

Ο Ασιέρ Βιγιαλίμπρε μετά την σπουδαία πρόκριση της Μπιλμπάο στον τελικό του Super Cup Ισπανίας, ανέλαβε χρέη τρομπετίστα κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών της ομάδας του στα αποδυτήρια.

Οι Βάσκοι κατάφεραν με ανατροπή να επικρατήσουν της Ατλέτικο με 2-1 και με αυτόν τον τρόπο να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Super Cup Ισπανίας, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Ρεάλ.

Οπως είναι λογικό μετά τη σπουδαία νίκη επί των «ροχιμπλάνκος» στήθηκε ένα μικρό πάρτι στα αποδυτήρια της Μπιλμπάο. Εκεί όπου ο Ασιέρ Βιγιαλίμπρε ανέλαβε χρέη τρομπετίστα κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών της ομάδας του κι όλοι μαζί, άρχισαν να τραγουδούν, πανηγυρίζοντας με ιδιαίτερο τρόπο, αγκαλιασμένοι σε έναν κύκλο!

Μάλιστα, ο 24χρονος άσος των Βάσκων, ο οποίος εκτός από ποδοσφαιριστής είναι και σε μουσικό συγκρότημα, είναι υπεύθυνος για την διασκέδαση της ομάδας με την τρομπέτα του κάθε φορά που πετυχαίνουν μια σημαντική νίκη, όπως αυτή απέναντι στην Ατλέτικο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ