aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΒεράτι, Πιάνιτς ή Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς αν φύγει ο Μόντριτς

Βεράτι, Πιάνιτς ή Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς αν φύγει ο Μόντριτς

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανησυχεί για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Λούκα Μόντριτς και εξετάζει περιπτώσεις υποψηφίων διαδόχων του. Τα σενάρια που θέλουν την Ίντερ να κινείται δυναμικά για την απόκτηση του Κροάτη μέσου, του κορυφαίου παίκτη του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, συνεχίζονται και όσο ο ίδιος ο Μόντριτς δεν διαψεύδει ότι επιθυμεί να φύγει από τη «βασίλισσα» άπαντες κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «AS», η διοίκηση της Ρεάλ εξετάζει ήδη περιπτώσεις άλλων παικτών, ώστε να είναι προετοιμασμένη σε περίπτωση αποχώρησης του Κροάτη. Όπως αναφέρεται, οι Μαδριλένοι κοιτάζουν τον Μάρκο Βεράτι (Παρί Σεν Ζερμέν), τον Μίραλεμ Πιάνιτς (Γιουβέντους) και τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς (Λάτσιο), ενώ δεν αποκλείεται να «παίξει» και ο Φρένκι Ντε Γιονγκ, αν και ο Άγιαξ έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πουλάει τον παίκτη, για τον οποίο έκανε κίνηση φέτος το καλοκαίρι και η Μπαρτσελόνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ