Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΤσίμπησε βαθμό στο «Πιθχουάν» η Λεγανές και διατήρησε τη Σεβίλλη σε... αναμμένα κάρβουνα!

Τσίμπησε βαθμό στο «Πιθχουάν» η Λεγανές και διατήρησε τη Σεβίλλη σε… αναμμένα κάρβουνα!

Σε αναμμένα κάρβουνα παραμένει η Σεβίλλη η οποία για 7ο σερί ματς έμεινε μακριά από τη νίκη, αφού αυτή τη φορά η Λεγανές της έστησε «μπλόκο» στην Ανδαλουσία (2-2).

Με τίποτα δεν σηκώνει κεφάλι η Σεβίλλη! Οι Ανδαλουσιάνοι, βαδίζουν από το κακό στο χειρότερο, αφού για έβδομο σερί ματς στη La Liga, κατάφεραν να μείνουν μακριά από τη νίκη και να κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα!

Αυτή τη φορά η ομάδα του Χοακίν Καπαρός, έμεινε ισόπαλη, 2-2 στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» κόντρα στη Λεγανές και πλέον είναι μόλις στο +6 από τη Λας Πάλμας και δεν βγήκε από τον κίνδυνο!

Μάλιστα η ομάδα της Μαδρίτης, κατάφερε να παγώσει στο 7′ το «Πιθχουάν» με τον Μουνίρ Ελ Χανταντί να ανοίγει το σκορ. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 21′ με τον Σάλας να κάνει με κεφαλιά το 1-1 από το κόρνερ του Σούσο.

Στο δεύτερο μέρος η Σεβίλλη ήταν ανώτερη και μετά από πίεση διαρκείας, κατάφερε να ανατρέψει στο 70′ το σκορ με τον Ισάακ Ρομέρο να κάνει το 2-1!

Ωστόσο η Λεγανές είχε άμεση αντίδραση με τον Χάβι Ερνάντεθ να κάνει το 2-2 με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι.
Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να «κλέψουν» το ματς στο 95′, όταν ο Ντιομαντέ, πρόλαβε τον Νίλαντ στην έξοδο, τσίμπησε την μπάλα, πήρε λίγα μέτρα και προ κενής εστίας αστόχησε.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ