aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΤσάβι: «Προτεραιότητά μας ο Ντεμπελέ, μπορεί να γίνει ο καλύτερος στον κόσμο»

Τσάβι: «Προτεραιότητά μας ο Ντεμπελέ, μπορεί να γίνει ο καλύτερος στον κόσμο»

Οι πρώτες δηλώσεις του Τσάβι για το υλικό της Μπαρτσελόνα και τις προτεραιότητες του προκαλούν… σκέψεις!

Ο νέος τεχνικός της Μπάρτσα μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά τη υπογραφή των συμβολαίων και την παρουσίασή του αναφέρθηκε εκτενώς στην παρουσία του Ντεμπελέ στο ρόστερ της ομάδας.

Ανέφερε ότι ο Γάλλος εξτρέμ έχει όλα τα φόντα να γίνει ο καλύτερος στη θέση του στον κόσμο, ξεκαθάρισε ότι είναι προτεραιότητα η ανανέωση του συμβολαίου του, αφήνοντας να εννοηθεί –ουσιαστικά- ότι θέλει ειδική μεταχείριση την οποία εκείνος εκτιμά ότι γνωρίζει πως θα μπορέσει να του την παρέχει.

«Με σκληρή δουλειά, στη θέση του, μπορεί να γίνει ο κορυφαίος στον κόσμο. Έχει εντυπωσιακά στοιχεία. Είναι πολύ σημαντικό το ότι έχει νοοτροπία νικητή, πιάνει υψηλή απόδοση. Η ανανέωσή του είναι προτεραιότητά μας.

Θα υπάρχουν τραυματισμοί, αλλά θέλουμε να προπονούμαστε καλά. Δεν ξέρω τι συνέβαινε σε αυτόν τον τομέα μέχρι σήμερα, αλλά σίγουρα θέλουμε να το κάνουμε καλύτερα. Θέλουμε να δουλεύουμε με ειδικό τρόπο στο γυμναστήριο προς αποφυγή των τραυματισμών. Υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις για αυτόν τον παίκτη και πρέπει να απαιτήσουμε περισσότερα κι από τους εαυτούς μας», τόνισε ο Τσάβι σε δηλώσεις του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ