aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΤσάβι: «Η Μπαρτσελόνα έχει χάσει το στιλ παιχνιδιού της, οι περισσότεροι παίκτες που δεν γνωρίζουν...

Τσάβι: «Η Μπαρτσελόνα έχει χάσει το στιλ παιχνιδιού της, οι περισσότεροι παίκτες που δεν γνωρίζουν τη θέση τους»

Μετά την αγχωτική νίκη επί της Ελτσε, ο Τσάβι δεν κρύφτηκε.

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, δεν δίστασε να πει ότι η ομάδα έχει χάσει το στιλ παιχνιδιού της, ενώ είπε ότι υπάρχουν παίκτες που δεν ξέρουν το τακτικό κομμάτι της θέσης που παίζουν. Με λίγα λόγια ποδοσφαιριστές της Μπάρτσα δεν ξέρουν καν την (ποδοσφαιρική) Α-Β.

«Πρέπει να επαναφέρουμε το στιλ παιχνιδιού της Μπαρτσελόνα», είπε χαρακτηριστικά ο Τσάβι και συνέχισε:

«Δεν ήμουν εδώ για έξι χρόνια, με έχουν εκπλήξει θέματα τακτικής. Δεν ήμουν εδώ για να ξέρω ποιος είναι υπεύθυνος γι’ αυτό αλλά μας δυσκολεύει τη δουλειά.

Η μεγαλύτερη πλειοψηφία των παικτών δεν καταλαβαίνει τακτικά τη θέση που παίζει. Υπάρχουν μηχανισμοί που κατάλαβα εγώ στην ηλικία των 11 και έχουμε παίκτες εδώ που έχουν δουλέψει πάνω σ’ αυτούς».

Όσο για το ματς με την Ελτσε, ο τεχνικός των Καταλανών τόνισε:

«Περιπλέξαμε τα πράγματα για εμάς. Η Ελτσε επιβίωσε από τα δικά μας λάθη και αυτό δεν μπορεί να ισχύει. Πρέπει να μάθουμε και να είμαστε πιο υπεύθυνοι. Ήμουν θυμωμένος όταν ισοφάρισαν, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι δεν θα νικήσω σ’ αυτό το παιχνίδι. Αξίζαμε πολλά περισσότερα, αλλά στην κατάσταση που βρισκόμαστε αυτοί οι τρεις βαθμοί είναι χρυσοί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ