aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΤσάβι: «Είμαι λυπημένος από την εχθρότητα του Σαν Μαμές προς την Μπαρτσελόνα»

Τσάβι: «Είμαι λυπημένος από την εχθρότητα του Σαν Μαμές προς την Μπαρτσελόνα»

Απογοητευμένος για την εχθρότητα των οπαδών της Αθλέτικ Μπιλμπάο προς την Μπαρτσελόνα, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Τσάβι.

Οι «μπλαουγκράνα» πέτυχαν μια πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη με 1-0 απέναντι στους Βάσκους, διατηρώντας τη διαφορά στους εννέα βαθμούς από την δεύτερη, Ρεάλ Μαδρίτης και είναι ένα βήμα πιο κοντά από την κατάκτηση του 27ου πρωταθλήματος.

Ωστόσο, οι οπαδοί της Μπιλμπάο φωνάζαν καθ΄ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού συνθήματα κατά των Καταλανών, με αποκορύφωμα το στιχάκι για υποβιβασμό στη Β’ Εθνική, μετά τις κατηγορίες για την εμπλοκή στην υπόθεση Νεγκρέιρα.

Έτσι, ο Τσάβι στάθηκε στη συμπεριφορά των αντίπαλων οπαδών λέγοντας: «Είμαι έκπληκτος και λυπημένος από την εχθρότητα του Σαν Μαμές προς την Μπαρτσελόνα. Νομίζω ότι το να κρίνουμε πρόωρα, δεν είναι καλό για την κοινωνία. Σέβομαι πολύ τις απόψεις όλων. Το κοινό είναι κυρίαρχο, αλλά αυτή η συμπεριφορά, με στεναχωρεί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ