aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΤριάρα τετράδας η Αθλέτικ στη Βαγιαδολίδ - Ανατροπάρα της Τζιρόνα και... υποβιβασμός για Έλτσε

Τριάρα τετράδας η Αθλέτικ στη Βαγιαδολίδ – Ανατροπάρα της Τζιρόνα και… υποβιβασμός για Έλτσε

Μπορεί η Βαγιαδολίδ να ήταν αυτή που είχε την κατοχή μέσα στο Μπιλμπάο, ωστόσο η Αθλέτικ του Βαλβέρδε ήταν αυτή που πανηγύρισε την εμφατική νίκη! Οι Βάσκοι επικράτησαν με 3-0 μέσα στο σπίτι τους για την 14η αγωνιστική της La Liga και πάνε στην διακοπή με τον καλύτεροι δυνατό τρόπο.

Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς και μπήκε έστω και προσωρινά πάνω από τις Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπέτις που έχουν ίδιους βαθμούς αλλά ματς λιγότερο. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι έμεινα στους 17 και τη 10η θέση, χωρίς να κινδυνεύουν για κάτι.

Ο Γκόργκα Γκουρουθέτα ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 18′, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή να δίνει προβάδισμα δύο τερμάτων στην Αθλέτικ. Στο 60′ μπορεί το VAR να της… πήρε πίσω πέναλτι, ωστόσο ήρθε ο Ντάνι Βίβιαν στο 78′ για να σφραγίσει το τρίποντο.

Στο άλλο παιχνίδι που έγινε νωρίτερα, η Έλτσε πίστεψε ότι επιτέλους θα μπορούσε να… σηκώσει κεφάλι μέσα στο σπίτι της, όμως η Τζιρόνα είχε διαφορετική άποψη και με τρομερή ανατροπή την βύθισε ακόμα περισσότερο (1-2)! Οι γηπεδούχοι έμειναν στον πάτο με μόλις τέσσερις βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι σκαρφάλωσαν στους 16 και έκαναν βήμα παραμονής.

Ο Πολ Λιρόλα ήταν αυτός που στο 16′ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του για το 1-0, αλλά η χαρά δεν κράτησε για πολύ αφού ο Ιβάν Μαρτίν έφερε στο 39′ το παιχνίδι στα ίσα. Την ολική ανατροπή ολοκλήρωσε στο 66′ ο Βαλεντίν Καστεγιάνος και ύστερα ξέσπασε σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ