aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGA«Τρεις υποψήφιοι της Μπαρτσελόνα ρώτησαν για Χάαλαντ – Αυτά τους είπε ο Ραϊόλα»

«Τρεις υποψήφιοι της Μπαρτσελόνα ρώτησαν για Χάαλαντ – Αυτά τους είπε ο Ραϊόλα»

Σε προεκλογική περίοδο βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, γεγονός που βάζει «φωτιά» στα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν τους «μπλαουγράνα», αφού πολλοί υποψήφιοι αναμένεται να ανακοινώσουν τις υποσχέσεις τους εφόσον εκλεγούν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Mundo Deportivo», παρά το γεγονός ότι η περίπτωση του Κιλιάν Εμπαπέ δείχνει να είναι η πιο εμπορική, ειδικότερα από τη στιγμή που δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Παρί, στο προσκήνιο έχει μπει πολύ δυναμικά ο Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο επιθετικός της Ντόρτμουντ είναι αυτή τη στιγμή ό,τι πιο «καυτό» στη θέση του φορ και ήδη τρεις υποψήφιοι (χωρίς να κατονομάζονται) έχουν επικοινωνήσει με τον μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα, προκειμένου να μάθουν τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης.

Βάσει της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στην Ευρώπη, το κόστος για τον 20χρονο δεν φαντάζει απλησίαστο, καθώς όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Ραϊόλο τόνισε ότι 70 εκατ. ευρώ πρέπει να δοθούν στην Ντόρτμουντ, 20 εκατ. ευρώ στον ίδιο τον μάνατζερ και άλλα 10 εκατ. ευρώ στην οικογένεια του παίκτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ