aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤορπίλισε τη Χιρόνα και αναδύθηκε βαθμολογικά το «κίτρινο υποβρύχιο»

Τορπίλισε τη Χιρόνα και αναδύθηκε βαθμολογικά το «κίτρινο υποβρύχιο»

Μπορεί την Πέμπτη στο Γιουρόπα Λιγκ να μην τα… κατάφερε, ωστόσο σήμερα η Βιγιαρεάλ παρουσιάστηκε εμφανώς βελτιωμένη στο πρωτάθλημα, έφυγε με το διπλό (0-1) από τη Χιρόνα και έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή της.

Το «κίτρινο υποβρύχιο» ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι και προηγήθηκε σε μια εξαιρετική αντεπίθεση, με τον Τσουκουέζε να βγαίνει απέναντι από τον Μπουνού και να τον πλασάρει για το 0-1 (7’).

Στο 16’ ο Στουάνι ισοφάρισε, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε με τη χρήση του VAR. Στο 43’, οι Καταλανοί άγγιξαν το 1-1 με την ατομική προσπάθεια του Μπόρχα Γκαρθία, που κατέληξε στα χέρια του γκολκίπερ Ασένχο.

Από ‘κει και πέρα, οι φιλοξενούμενοι ήλεγξαν το ρυθμό και κράτησαν μακριά από την εστία τους τη Χιρόνα, που είχε μόνο μία καλή στιγμή, με την κεφαλιά του Ντουμπιά στο 92’. Έτσι, η Βιγιαρεάλ κράτησε το υπερπολύτιμο 0-1 και επανήλθε στις νίκες μετά από 3 αγωνιστικές για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη.

Από την άλλη, η ομάδα του Σακριστάν υπέστη την 4η διαδοχική ήττα της και υποχωρεί βαθμολογικά, ενώ παρέμεινε δίχως νίκη στο γήπεδό της για 11η συνεχόμενη αναμέτρηση (0-5-6).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ