aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΤο τρομερό βίντεο της Ρεάλ για το νέο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και τη καινοτομία με τον...

Το τρομερό βίντεο της Ρεάλ για το νέο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και τη καινοτομία με τον αγωνιστικό χώρο (vid)

Με ένα εντυπωσιακό βίντεο η Ρεάλ αποκαλύπτει την εντυπωσιακή καινοτομία, που θα αφορά τον αγωνιστικό χώρο στο «Σαντιάγκο Μπερναπέου».
Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες ανακατασκευής του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Μπορεί η ομάδα να έχει επιστρέψει στη φυσική της έδρα, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει τους ανθρώπους του συλλόγου να βελτιώνουν καθημερινά το «στολίδι» τους.

Με ένα εντυπωσιακό βίντεο που δημοσίευσαν στα social media, οι «μερένγκες» αποκάλυψαν πως το νεόκτιστο στάδιο έχει πλέον αγωνιστικό χώρο που μπορεί να αφαιρεθεί μετά από αγώνες και έτσι η ομάδα μπορεί να διοργανώνει άλλες εκδηλώσεις που δεν θα σχετίζονται με το ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα, σε περίπτωση διεξαγωγής άλλων events, όπως συναυλίες, αγώνες τένις, μπάσκετ, NFL ακόμα και πασαρέλες, όλος ο αγωνιστικός χώρος θα μεταφέρεται και θ’ αποθηκεύεται κατά μήκος της εξέδρας «Paseo de la Casetallana», προκειμένου να μην υπάρχει κίνδυνος καταστροφής.

Δείτε παρακάτω το εντυπωσιακό αποτέλεσμα…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ