aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΤο θρίλερ των τελευταίων ωρών: Κοντά στην Ατλέτικο ο Γκριεζμάν, παίρνει Ντε Γιονγκ η Μπαρτσελόνα

Το θρίλερ των τελευταίων ωρών: Κοντά στην Ατλέτικο ο Γκριεζμάν, παίρνει Ντε Γιονγκ η Μπαρτσελόνα

Συνεχίζει να βγάζει από πάνω της συμβόλαια η Μπαρτσελόνα έχοντας τον «βραχνά» των πολλών οικονομικών προβλημάτων και παράλληλα να ενισχύει τους άμεσους ανταγωνιστές της για τον τίτλο.

Έτσι, λοιπόν, ένα καλοκαίρι μετά την παραχώρηση του Λουίς Σουάρες στην Ατλέτικο Μαδρίτης, οι Καταλανοί είναι πολύ κοντά να εγκρίνουν το ίδιο δρομολόγιο στον Αντουάν Γκριεζμάν, που η αλήθεια είναι ότι τα χνώτα του ποτέ δεν ταίριαξαν με αυτά των «μπλαουγράνα».

Η επιστροφή του Γάλλου επιθετικού στην πρώην ομάδα του είναι πια πολύ πιθανή και αποτελεί το μεταγραφικό θρίλερ των τελευταίων ωρών στο ευρωπαϊκό παζάρι. Τα ρεπορτάζ από την Ισπανία κι όχι μόνο κάνουν λόγο για συζητήσεις που προβλέπουν δανεισμό του 30χρονου και υποχρεωτική αγορά το επόμενο καλοκαίρι αντί 50 εκατ. ευρώ.

Την ίδια στιγμή, οι Καταλανοί για να καλύψουν το κενό στην επίθεσή τους, είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Λουκ Ντε Γιονγκ από τη Σεβίλλη, χωρίς όμως ακόμα να έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για τη μορφή του deal.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ