aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο θαύμα της Σεβίλης!

Το θαύμα της Σεβίλης!

Μολονότι έχανε με 0-1 από την Λας Πάλμας ως το 89ο λεπτό, η Σεβίλλη βρήκε τρόπο να κάνει την ανατροπή της χρονιάς (2-1) και να δείξει ότι φέτος είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα.

Το κείμενο είχε γραφτεί διαφορετικά, αλλά σβήστηκε και ξαναγράφτηκε από την αρχή. Μέχρι το 89ο λεπτό, η Λας Πάλμας κέρδιζε με 0-1 στο «Ραμόν Σαντσέθ Πιθχουάν» και απολάμβανε το ρετιρέ της Primera Division αγκαλιά με την Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά το «Μεστάγια» ήταν έτοιμη να αλώσει ακόμα μία σκληρή έδρα και να δώσει επιπλέον τροφή σε όσους την αποκαλούν «Λέστερ της Ισπανίας».

Με γκολ του Μόμο (16’) κρατούσε το προβάδισμα, έπαιζε με το άγχος των γηπεδούχων και σε κάθε κόντρα επίθεση έψαχνε το τελειωτικό χτύπημα. Κάπου εκεί, ο κόσμος γύρισε ανάποδα. Ένα πολύ αμφισβητήσιμο πέναλτι που σε ανατροπή (;) του Βιτόλο που έφερε την αποβολή του Μπιγάς άλλαξε εντελώς το σκηνικό.

Ο Σαράμπια ισοφάρισε σε 1-1 (90’), η Σεβίλλη ξεχύθηκε όλη μπροστά με φούρια και ο πιτσιρικάς Κάρλος Φερνάντεθ στην τελευταία φάση του ματς (94’) έκανε το 2-1, απογειώνοντας το γήπεδο σε μία επική ανατροπή για την ομάδα του Χόρχε Σαμπάολι που παραμένει αήττητη κι έκανε μία απογειωτική ένεση ηθικού με μία τέτοια ανατροπή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ