aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΤο… τελεσίγραφο της Μπαρτσελόνα στον Ζόρντι Άλμπα

Το… τελεσίγραφο της Μπαρτσελόνα στον Ζόρντι Άλμπα

Τα δημοσιεύματα τις τελευταίες ώρες δίνουν και παίρνουν για τη μεγάλη επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα. Σε δηλώσεις του ο Αγουέρο αποκάλυψε πως θεωρεί ότι υπάρχουν 50% πιθανότητες να γυρίσει ο Αργεντινός σούπερ σταρ στους «μπλαουγκράνα».

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, η καταλανική ομάδα θα κάνει τα πάντα ώστε να γίνει αυτή η επιστροφή και δεν θα διστάσουν να μειώσουν και τους μισθούς άλλων παικτών, όπως για παράδειγμα του Ζόρντι Άλμπα. Ο 34χρονος Ισπανός λοιπόν θα συναντηθεί με τους ανθρώπους του συλλόγου και θα πρέπει να αποφασίσει εάν θα δεχθεί μείωση στον μισθό του ή αλλιώς θα φύγει από την Μπαρτσελόνα.

Ο Άλμπα έχει συμβόλαιο με τον καταλανικό σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται με τα μπλαουγκράνα. Μετά τον Ισπανό, σειρά έχει τόσο ο Τερ Στέγκεν, όσο και ο Φρένκι Ντε Γιόνγκ ώστε να συζητήσουν και να τα βρουν με σκοπό την επιστροφή του Μέσι στην Μπαρτσελόνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ