aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΤο πρωτοσέλιδο της «Marca» για Βινίσιους: «Δεν είναι αρκετό να μην είσαι ρατσιστής, πρέπει να...

Το πρωτοσέλιδο της «Marca» για Βινίσιους: «Δεν είναι αρκετό να μην είσαι ρατσιστής, πρέπει να είσαι αντιρατσιστής»

Ο σάλος για τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο Βινίσιους το περασμένο Σαββατοκύριακο στο γήπεδο της Βαλένθια έλαβε άνευ προηγουμένου διαστάσεις.

Αναρτήσεις επί αναρτήσεων μεταξύ του Βραζιλιάνου εξτρέμ και του προέδρου της La Liga, φήμες περί σκέψεων αποχώρησης του παίκτη από τη Μαδρίτη και τη Ρεάλ κι ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης που κυμάνθηκε από μηνύματα μέχρι τη συμβολική κίνηση του «black-out» στο άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή στη γενέτειρά του, το Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσίασε και το πρωτοσέλιδο που ετοίμασε η «Marca», η οποία πάντα «χτυπάει» στο ψαχνό με τις τοποθετήσεις της, έχοντας χαρίσει πολλά ιστορικά πρωτοσέλιδα στον έντυπο Τύπο. Αυτή τη φορά, η εφημερίδα της Τρίτης κυκλοφόρησε με ένα βαθιά αντιρατσιστικό σημείωμα στο μπροστινό μέρος, το οποίο έχει ως επικεφαλίδα την «ηχηρή» ατάκα»:

«Δεν είναι αρκετό να μην είσαι ρατσιστής, πρέπει να είσαι αντιρατσιστής», γράφει χαρακτηριστικά το ισπανικό Μέσο, στηρίζοντας στο απόλυτο τον «Βίνι» εν μέσω του σκηνικού αντιπαραθέσεων που καλά κρατεί μεταξύ ποδοσφαιριστή και Λίγκας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ