aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΤο πρωί πήγε Βαρκελώνη και το βράδυ... Μαδρίτη ο Ραϊόλα για τον Χάαλαντ!

Το πρωί πήγε Βαρκελώνη και το βράδυ… Μαδρίτη ο Ραϊόλα για τον Χάαλαντ!

Γύρα στην Ισπανία φαίνεται πως κάνουν ο μάνατζερ του Χάαλαντ, Μίνο Ραϊόλα και ο πατέρας του παίκτη, Ίγκε Χάλαντα προκειμένουν να κλείσουν την καλύτερη δυνατή πρόταση για το αστέρι της Ντόρτμουντ.

Το πρωί της Πέμπτης έγινε γνωστό ότι οι δύο άνδρες συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Ζουάν Λαπόρτα, ώστε να εξετάσουν το ενδεχόμενο πιθανής μεταγραφής.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα το ταξίδι τους δεν τελείωσε εκεί, αφού στη συνέχεια ταξίδεψαν άμεσα για τη Μαδρίτη, που σύμφωνα με πληροφορίες είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Επιπλέον, όπως τονίζει η Mundo Deportivo, το ταξίδι των εκπροσώπων του Χάαλαντ θα συνεχιστεί, αφού αναμένεται να ταξιδέψουν και στο Λονδίνο για επαφές με τους εκπροσώπους των κορυφαίων ομάδων του Νησιού, ανάμεσα στους οποίους είναι η Γιουνάιτεντ, η Σίτι και η Λίβερπουλ.

Βέβαια, από την πλευρά της η επίσημη Ντόρτμουντ τονίζει ότι ο παίκτης δεν πωλείται, αλλά σύμφωνα με όσα γράφονται δεξιά και αριστερά, θα τον παραχωρούσε με μια πρόταση κοντά στα 180 εκ. ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ