aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΤο νέο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» σε αφήνει άφωνο (vid)

Το νέο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» σε αφήνει άφωνο (vid)

Σε περίοδο ανακατασκευής βρίσκεται ακόμα το «Σαντιάγο Μπερναμπέου», ωστόσο η Ρεάλ Μαδρίτης μετρά αντίστροφα να απολαύσει στο 100% το νέο της… ανακαινισμένο σπίτι, καθώς ούτως ή άλλως τις αναμετρήσεις της τις δίνει κανονικά στην ιστορική της έδρα.

Μια γεύση από το τι θα έχει τη δυνατότητα να προσφέρει το νέο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» έδωσε με ανάρτησή της η «Marca», μέσω ενός εκπληκτικού βίντεο, το οποίο δείχνει με ποιον τρόπο θα μεταμορφώνεται το γήπεδο της «βασίλισσας».

«Το εντυπωσιακό σύστημα συλλογής και συντήρησης του γρασιδιού, μεταμορφώνει το γήπεδο σε αρχιτεκτονικό κόσμημα. Το γρασίδι μπορεί να “κρυφτεί” σε ένα σύστημα δίσκων τελευταίας τεχνολογίας που επιτρέπει την προστασία του αγωνιστικού χώρου που απολαμβάνουν οι παίκτες, για να εκτεθεί ένας τεχνητός χλοοτάπητας που μπορεί να φιλοξενήσει άλλα αθλήματα, εκθέσεις, συνέδρια, συναυλίες κλπ.», αναφέρεται στο ρεπορτάζ.

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ