Το email που «καίει» τη Μπαρτσελόνα για Γκριεζμάν

Ένα email με αποστολέα τον εκπρόσωπο του Αντουάν Γκριεζμάν εκθέτει τη Μπαρτσελόνα και δεν αποκλείεται να τη βάλει σε μπελάδες σε ό,τι αφορά τη μεταγραφή του Αντουάν Γκριεζμάν.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα «El Mundo», υπάρχει ένα μήνυμα ηλεκτρινικού ταχυδρομείου το οποίο έστειλε τον περασμένο Μάρτιο ο εκπρόσωπος του Γάλλου επιθετικού, Σεβάν Καριάν, στην αδερφή του παίκτη, Μαούντ, και στον πατέρα τους, Αλέν, και αναφέρει στοιχεία της διαπραγμάτευσης με τους Καταλανούς.

Αν ισχύει το ρεπορτάζ, πρόκειται για ένα στοιχείο που «καίει» τη Μπαρτσελόνα, καθώς η FIFA απαγορεύει την προσέγγιση ποδοσφαιριστών που δεσμεύονται με συμβόλαιο. Το ίδιο email φαίνεται πως έχουν στα χέρια τους και οι άνθρωποι της Ατλέτικο, οι οποίοι αναμένεται να «κυνηγήσουν» την υπόθεση.

Στο μήνυμα ο Καριάν αναφέρει συγκεκριμένα την πρόταση που έκαναν οι «μπλαουγκράνα», σχετικά με τη διάρκεια του συμβολαίου και τις οικονομικές απολαβές του Γκριεζμάν.

Σημειώνεται, μάλιστα, ότι οι δύο πλευρές είχαν υπογράψει και προσύμφωνο, κάτι που κατηγορηματικά αρνούνται στη Μπαρτσελόνα.

ΠΗΓΗsdna.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ