aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGATo έκανε: μετά τον Ρονάλντο, νέα αρπαγή από την Ρεάλ!

To έκανε: μετά τον Ρονάλντο, νέα αρπαγή από την Ρεάλ!

Ήταν να μη γίνει η αρχή… Η Γιουβέντους έκανε το «κόλπο γκρόσο» με την αγορά του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Ρεάλ Μαδρίτης βγάζοντας πάνω από 100.000.000 ευρώ από τα ταμεία της, όμως δεν δείχνει διατεθειμένη να σταματήσει να “πληγώνει” τους Μαδριλένους αποκτώντας πρωτοκλασάτα στελέχη της.

Απόδειξη το γεγονός πως την ώρα που καταστρώνει σχέδιο απόκτησης του Μαρσέλο, κατάφερε να κάνει «ασπρόμαυρο» ένα άτομο που δούλεψε για 16 ολόκληρα χρόνια για λογαριασμό των Μαδριλένων και έχει εξαιρετική φήμη εντός των αποδυτηρίων της Ρεάλ.

Πρόκειται για τον 46χρονο Χαβιέρ Σανταμαρία που αποτελεί το νέο φυσικοθεραπευτή της “βέκια σινιόρα”, με τον άνθρωπο που έκανε πράματα και θάματα με τους παίκτες της Ρεάλ και ειδικά με τον Κριστιάνο Ρονάλντο («μάγο των μυών» τον ονόμασαν για την εκπληκτική δουλειά του στο κομμάτι της φυσικοθεραπείας) να παίρνει μεταγραφή για τους Τορινέζους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, ο «CR7» έπαιξε και αυτός το ρόλο του για το deal αφού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σανταμαρία στους ανθρώπους της νέας του ομάδας ενώ ήταν εκείνος που το 2014 είχε μεσολαβήσει προκειμένου οι δυο τους να συνεργαστούν και στην εθνική Πορτογαλίας!

Όπως μάλιστα τονίζουν στην Ιταλία, μετά τους Ρονάλντο και Σανταμαρία, μένει και ο Μαρσέλο για να τριτώσει το καλό για την Γιουβέντους και το… κακό για την Ρεάλ Μαδρίτης!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ