aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΤο Camp Nou φόρεσε τα... γιορτινά του για τη φιέστα της Μπαρτσελόνα! (pics & vids)

Το Camp Nou φόρεσε τα… γιορτινά του για τη φιέστα της Μπαρτσελόνα! (pics & vids)

Με την κατάκτηση του Copa Del Rey το βράδυ της Κυριακής (22/5), η Μπαρτσελόνα έφτασε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο νταμπλ, επιβεβαιώνοντας την κυριαρχία της στο ισπανικό ποδόσφαιρο.

Το πάρτι των ποδοσφαιριστών του Λουίς Ενρίκε και των φίλων των «μπλαουγκράνα» είχει ξεκινήσει αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα στο Vicente Calderon με τους πανηγυρισμούς των Καταλανών να κορυφώνονται στη φαντασμαγορική φιέστα της Μπαρτσελόνα το βράδυ της Δευτέρας (23/5) στο Camp Nou. Το «σπίτι» της Μπαρτσελόνα φόρεσε τα… καλά του και υποδέχθηκε τόσο τους «νταμπλούχους» της ποδοσφαιρικής ομάδας, όσο και τα τμήματα υποδομής των «μπλαουγκράνα», αλλά και τις ομάδες χόκεϊ και χάντμπολ, οι οποίες αποθεώθηκαν για τις επιτυχίες τους μέσα στη χρονιά.

Η θριαμβευτική γιορτή έκλεισε φυσικά όπως αναμενόταν με τους πανηγυρισμούς για τις επιτυχίες της ποδοσφαιρικής ομάδας, με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο να απολαμβάνουν τις μοναδικές στιγμές, συνοδευόμενοι από τις οικογένειες τους στον αγωνιστικό χώρο του Camp Nou.

barcelona champions

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ