aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΤο απροσδόκητο τέλος: Γι' αυτό έφυγε από την Μπαρτσελόνα ο Μέσι!

Το απροσδόκητο τέλος: Γι’ αυτό έφυγε από την Μπαρτσελόνα ο Μέσι!

Λίγες στιγμές μετά το διαζύγιο του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα, κυκλοφόρησαν οι λόγοι για τους οποίους ο Αργεντινός μύθος βρέθηκε εκτός Camp Nou.

«Εφτασε στην Βαρκελώνη και υπογράφει» ήταν οι τίτλοι των Καταλανών τις προηγούμενες μέρες, όμως τελικά καμία σχέση. Οι δύο πλευρές έφαγαν μαζί το απόγευμα της Πέμπτης (05/08), όμως οι διαπραγματεύσεις βρήκαν σε τοίχο από την πρώτη κιόλας ώρα. Αργότερα, διέρρευσε παντού ότι ο Μέσι δεν θα υπογράψει.

Ακόμα δεν ξέρει κανείς τι συνέβη εκείνη την τελευταία ώρα των συζητήσεων, οπότε οι πληροφορίες προέρχονται από τα καταλανικά Μέσα. Σύμφωνα με αυτά, υπάρχουν πάνω από ένας λόγοι. Ο Μέσι φάνηκε ότι δεν έχει πειστεί από το project των Blaugrana, οι οποίοι την ίδια στιγμή τού πρότειναν νέα μείωση αποδοχών. Αυτό δεν άρεσε στον Αργεντινό και εκείνος θεώρησε το θέμα λήξαν άμεσα. Αυτό που μπόρεσε να μάθει η πάντα αξιόπιστη, ‘el confidencial’ ήταν ότι το club δεν ενημέρωσε κανέναν από τους αρχηγούς ότι ο 34χρονος θα αποτελέσει παρελθόν.

Τα χρήματα από το βρετανικό fund, CVC, μέσω της La Liga, που ήταν 270 εκατ. ευρώ φάνηκε ότι θα δώσουν τη λύση αλλά ο Τύπος της Ισπανίας τονίζει ότι οι Blaugrana δεν είχαν διαβάσει τα ψιλά γράμματα που προέβλεπαν υποθήκη 40 ετών. Το άμεσο τέλος της ιδέας της Super League ήταν ένα ακόμα ‘χτύπημα’ για την Μπαρτσελόνα καθώς με το ρευστό από το νέο εγχείρημα θα ήταν αρκετό για την ανανέωση.

Προφανώς, μιλάμε για μια από τις «βόμβες» που θα περάσουν στην ιστορία, όμως ακόμα συγκεκριμένες λεπτομέρειες για το τι και πως δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Ειδικά από τη στιγμή που η Μπαρτσελόνα και ο Μέσι είχαν έρθει σε συμφωνία…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ