aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΘέλτα - Βιγιαρεάλ 1-1: Το γκολ του Μορένο δεν ήταν αρκετό για το Κίτρινο Υποβρύχιο

Θέλτα – Βιγιαρεάλ 1-1: Το γκολ του Μορένο δεν ήταν αρκετό για το Κίτρινο Υποβρύχιο

Η Βιγιαρεάλ δεν μπόρεσε να διατηρήσει το προβάδισμά της στο Βίγκο κόντρα στη Θέλτα, οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 και το Κίτρινο Υποβρύχιο έδωσε την ευκαιρία σε Μπέτις, Ατλέτικο Μαδρίτης και Αθλέτικ Μπιλμπάο να της… καπαρώσουν τη θέση στην τετράδα.

Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα της ομάδας του Κίκε Σετιέν στο ματς. Στο 15ο λεπτό, οι παίκτες του πίεσαν ψηλά και έκλεψαν την μπάλα, η οποία έπεσε στα πόδια του Ζεράρ Μορένο. Όντας λίγο έξω από την περιοχή ο Ισπανός με όμροφο δυνατό σουτ νίκησε τον Μαρκεζίν για το 1-0.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν και έψαξαν το γκολ της ισοφαρίσης αλλά στο πρώτο μέρος σπατάλησαν σημαντικές ευκαιρίες με τους Άσπας και Βέιγκας. Στο 68′ πάντως, κατάφεραν να κάνουν το 1-1, όταν ο Λάρσεν εκμεταλλεύτηκε τη βαθιά μπαλιά και νίκησε τον Ρέινα. Μάλιστα, το σύνολο του Καρβαλιάλ άγγιξε την ανατροπή αλλά η κεαφαλιά του Νούνιες στο 83′ σταμάτησε στο δοκάρι. Με τον βαθμό αυτό η Θέλτα ανέβηκε στη 15η θέση της La Liga.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ