aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΘέλτα: Τέλος από τις προπονήσεις ο Σάντι Μίνα μετά την καταδίκη του σε φυλάκιση τεσσάρων...

Θέλτα: Τέλος από τις προπονήσεις ο Σάντι Μίνα μετά την καταδίκη του σε φυλάκιση τεσσάρων ετών

Με ανακοίνωσή της η Θέλτα γνωστοποίησε την απομάκρυνση του Σάντι Μίνα από τις προπονήσεις., μετά την ποινή που του επιβλήθηκε από το Δικαστηρίο για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο Σάντι Μίνα της Θέλτα καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση και 50.000 ευρώ πρόστιμο για σεξουαλική παρενόχληση. Οπως είναι λογικό μετά από αυτές τις εξελίξεις, η Θέλτα γνωστοποίησε την προσωρινή απομάκρυνση του 26χρονου Ισπανού επιθετικού, μέχρι νεοτέρας.

«Ως αποτέλεσμα της απόφασης του Τρίτου Τμήματος του Επαρχιακού Δικαστηρίου της Αλμερία, που εκδόθηκε σήμερα, η Θέλτα αποφάσισε να ανοίξει πειθαρχικό φάκελο στον Σαντιάγκο Μίνα. Για προληπτικούς λόγους, αποφασίστηκε η προσωρινή απομάκρυνση του παίκτη από τις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, με την επιφύλαξη της συνέχισής του να εκτελεί τις δραστηριότητες που έχει υποδείξει ο σύλλογος για τον σκοπό αυτό», αναφέρεται στην ανακοίνωση των Κελτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ