aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

 Θέλει Ρεάλ ο Μοράτα

Έχοντας αισθανθεί πως πλέον τα έχει κάνει όλα στη Γιουβέντους και… έκλεισε ένας σύντομος κύκλος, με αποτέλεσμα, ο Αλβάρο Μοράτα να επιθυμεί πλέον να επιστρέψει στη Ρεάλ.

Αν και πριν από έναν χρόνο δήλωνε ότι το ιδανικό για τον ίδιο ήταν να παραμείνει στη «Γηραιά Κυρία» και να μην ασχοληθεί εκείνη την εποχή με τη «βασίλισσα», ο Μοράτα σκέφτεται και περιμένει την πρώην ομάδα του να κάνει κίνηση για να τον επαναφέρει στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Με όρο που της επιτρέπει να τον κάνει και πάλι δικό της έναντι 30 εκατ.ευρώ, η Ρεάλ φέρεται να σκέφτεται το ενδεχόμενο κίνηση για το «come-back» του Ισπανού επιθετικού, ο οποίος από την πλευρά του ήταν ξεκάθαρος για την ομάδα που θέλει να συνεχίσει την καριέρα του…

«Η εμπειρία μου από τη Γιουβέντους ήταν τέτοια που έφερε μεγάλη επιβράβευση. Κατέκτησα όσα μπορούσα να κατακτήσω, έπαιξα στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, σκόραρα κι αισθάνομαι πλέον ακόμα καλύτερος ποδοσφαιριστής. Σίγουρα καλύτερος και πιο βελτιωμένος από τότε που έφυγα από τη Ρεάλ. Είμαι διαφορετικός ποδοσφαιριστής και πιστεύω ότι έχω αποδείξει πλέον ότι μπορώ να σταθώ επάξια σε μεγάλη ομάδα. Μακάρι να έχει βρεθεί λύση μέχρι τη 13η Ιουνίου, γιατί δεν θέλω να είμαι στο Euro με το κινητό στο χέρι και να υπάρχουν συνεχώς συζητήσεις για το μέλλον μου. Αυτή τη στιγμή, αυτό που θέλω είναι να επιστρέψω στη Ρεάλ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ