aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΘέλει να στείλει και Γιόβιτς και Μαριάνο στη Μίλαν η Ρεάλ

Θέλει να στείλει και Γιόβιτς και Μαριάνο στη Μίλαν η Ρεάλ

Διατεθειμένη να διοχετεύσει στη Μίλαν τους δύο φορ που δεν υπολογίζει ο Ζινεντίν Ζιντάν για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο λόγος για τους Λούκα Γιόβιτς και Μαριάνο Ντίαζ, οι οποίοι έχουν κοπεί από τα πλάνα του «Ζιζού» για φέτος, και όπως αναφέρει η «Gazzetta Dello Sport» οι δύο σύλλογοι πρόκειται να συναντηθούν μέσα στην εβδομάδα για να διαπραγματευτούν την εν λόγω υπόθεση.

Οι Μαδριλένοι έχουν λάβει την απόφαση να δανείσουν για μια σεζόν τον ανερχόμενο Σέρβο σταρ προκειμένου να μην του λείψει ο τακτικός χρόνος συμμετοχής, παρά το γεγονός ότι η Ρεάλ ξόδεψε 60 εκατομμύρια ευρώ από νωρίς το φετινό καλοκαίρι για να τον κάνει δικό της από τον Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Σε συνδυασμό με τη δεδομένη πρόθεση να πουλήσει τον Μαριάνο Ντίαζ, οι πληροφορίες της ιταλικής εφημερίδας βασίζουν το σχέδιο της διπλής παραχώρησης στο μεταγραφικό ιστορικό των δύο συλλόγων κατά τη διάρκεια του τρέχοντος «παζαριού», με τη μετακίνηση του Τεό Ερνάντεζ από τη Μαδρίτη στο Μιλάνο.

Για να πραγματοποιηθεί ο πόθος των διοικούντων τη «βασίλισσα», όμως, αποτελεί βασική προϋπόθεση ότι θα «χαλάσει» η μεταγραφή του Άνχελ Κορεά από τη συμπολίτισσα Ατλέτικο προς τους «ροσονέρι», η πλευρά των οποίων πολιορκεί εδώ και καιρό τον Αργεντίνο επιθετικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σημαντική παράμετρος του υποτιθέμενου deal αποτελεί και η ανάγκη του ρόστερ της Μίλαν, καθώς η ομάδα του Μάρκο Τζαμπάολο ψάχνει κυρίως έναν δεύτερο επιθετικό, όπως ο Κορέα κι όχι καθαρόαιμο φορ, από τη στιγμή που υπάρχουν στη γραμμή κρούσης της οι Πιόντεκ, Σίλβα και Λεάο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ