aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΘα παρακάμψει το Financial Fair Play για να πάρει τον Νεϊμάρ

Θα παρακάμψει το Financial Fair Play για να πάρει τον Νεϊμάρ

Tην ώρα που όλα δείχνουν ότι η μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν μπαίνει στην τελική ευθεία της, εγείρονται ερωτήματα σχετικά με την παραβίαση του Financial Fair Play από πλευράς Γάλλων. Θεωρείται δεδομένο ότι η Παρί θα έχει πρόβλημα με τις νόρμες της FIFA σε περίπτωση που όντως καταβάλλει τα 222 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας του συμβολαίου του Βραζιλιάνου και τον πάρει από τη Μπαρτσελόνα.

Ζήτησε να φύγει ο Νεϊμάρ

Πολλοί, μάλιστα, υποστηρίζουν ότι ο λόγος για τον οποίο καθυστερεί η μεταγραφή είναι επειδή οι άνθρωποι της Παρί αναζητούν τον καλύτερο τρόπο για να παρακάμψουν το FFP και να πάρουν τον παίκτη. Και φαίνεται πως τον βρήκαν! Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, η διοίκηση του γαλλικού συλλόγου αναμένεται να αποκτήσει τον Νεϊμάρ μέσω χορηγίας η οποία θα δοθεί από την Oryx Qatar Sports Investments, επενδυτικού fund ιδιοκτησίας του Νασέρ Ελ Κελαϊφί, στον οποίο ανήκει και η Παρί.

Έτσι, θα πρόκειται περισσότερο για μια εμπορική συμφωνία παρά για μια συμφωνία μεταγραφής ποδοσφαιριστή, που θα δημιουργούσε ενδεχομένως πρόβλημα βάσει των κανονισμών της FIFA.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ