aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGA«Θα δεχθώ τη συγγνώμη της Μπαρσελόνα αν μας δώσουν τον Μέσι»!

«Θα δεχθώ τη συγγνώμη της Μπαρσελόνα αν μας δώσουν τον Μέσι»!

Κι ενώ όλα έδειχναν πως ο Μάλκομ θα κατέληγε στην Ρόμα, η Μπαρσελόνα κινήθηκε υπό άκρα μυστικότητα και με… αστραπιαίες κινήσεις έκανε τον Βραζιλιάνο παικταρά κάτοικο «Καμπ Νοου».

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη εμφάνιση του Σερ Άλεξ μετά την περιπέτεια υγείας! (vid)

Η αλήθεια πάντως είναι ότι οι «τζαλορόσι» τα είχαν βρει σε όλα με την Μπορντό. Σε άλλη περίπτωση δεν θα είχε ανακοινωθεί το μεταξύ τους deal. Ουσιαστικά, αυτός είναι και ο λόγος που η σφήνα των Καταλανών θεωρήθηκε… unfair play από ιταλικής πλευράς. Όπως και να’ χει οι «μπλαουγκράνα» απολογήθηκαν. Ζήτησαν συγγνώμη σε περίπτωση που στην όλη διαδικασία της “αρπαγής” υπήρξε κάτι το μεμπτό και συνέχισαν κανονικά την ζωή τους.

Διαβάστε επίσης: Πληρώνει 19 εκατ. ευρώ και… καθαρίζει για τη φοροδιαφυγή ο Κριστιάνο

Η Ρόμα πάλι όχι. Ο τεχνικός διευθυντής της, Μόντσι δήλωσε μετά το «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων ότι: «Θα δούμε αν θα κινηθούμε δικαστικά εναντίον της Μπορντό», ενώ και ο ιδιοκτήτης της, Τζέιμς Παλότα εκπέμπει περίπου στο ίδιο μήκος κύματος, δείχνοντας την δυσαρέσκειά του με μια δόση χιούμορ.

Διαβάστε επίσης: Πρόστιμο-«μαμούθ» στον Χάμες Ροντρίγκες για φορολογική απάτη

Ο Αμερικανός κλήθηκε απ’ τον ραδιοφωνικό σταθμό «Sirius XM» των Ηνωμένων Πολιτειών να τοποθετηθεί επί του θέματος και δεν θα μπορούσε να αρνηθεί. Άλλωστε, όπως ανέφερε και ο ίδιος, μόνο με έναν τρόπο θα μπορούσε να εξιλεωθεί η Μπαρτσελόνα για αυτό της το… αμάρτημα: «Χθες, η Μπαρσελόνα απολογήθηκε για το θέμα του Μάλκομ. Δεν τη δέχομαι όμως. Θα το κάνω μόνο αν μας δώσουν τον Μέσι. Ο Μάλκομ ήθελε να έρθει στη Ρώμη. Με τη Λέστερ και την Έβερτον είχαν γίνει μόνο θεωρητικές συζητήσεις για τον παίκτη της Μπορντό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ