aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΤέτοια μετεγγραφή δεν έχει ξαναγίνει!

Τέτοια μετεγγραφή δεν έχει ξαναγίνει!

«Ο Νεϊμάρ ανακοίνωσε στους συμπαίκτες του στην Μπαρσελόνα, ότι θα συνεχίσει την καριέρα του με την Παρί Σεν Ζερμέν»! Η είδηση της ιστοσελίδας της ισπανικής εφημερίδας Marca, έκανε αυτόματα τον γύρο της υφηλίου και οι ποδοσφαιρόφιλοι σε όλο τον πλανήτη άρχισαν να συνειδητοποιούν ότι όπου να ‘ναι θα ολοκληρωθεί η πιο ακριβή μετεγγραφή στην ιστορία του αθλητισμού!

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ πήγε στην πρωινή προπόνηση της Μπαρσελόνα και μισή ώρα πριν την έναρξή της πληροφόρησε σχετικά τους συμπαίκτες του. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε στη συνέχεια του έδωσε άδεια για να ανταποκριθεί στις μελλοντικές του υποχρεώσεις.

Το ενδιαφέρον των ΜΜΕ ήταν τεράστιο, αλλά ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν έκανε δηλώσεις όταν πήγε στο προπονητικό κέντρο. Μίλησε με τους συμπαίκτες του, τους ενημέρωσε για τη μετεγγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν και τους αποχαιρέτησε. Ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου, Βάγκνερ Ριμπέιρο, που συνεργάζεται με τον πατέρα του παίκτη, ανέβασε στο twitter μία φωτογραφία με τον Πύργο του Αϊφελ, γράφοντας: «Το Παρίσι είναι υπέροχο. Ο Πύργος του Αϊφελ, το κρασί, η γαστρονομία και το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ».

Λίγο αργότερα, η διοίκηση της Μπαρσελόνα έκανε σαφές πως ο Νεϊμάρ θα φύγει από το σύλλογο μόνο αν πληρώσει τη ρήτρα των 222.000.000 ευρώ η Παρί Σεν Ζερμέν. Η Μπάρσα έκανε σαφές πως Βραζιλιάνος μπορεί να μην προπονείται, αρκεί η πρόταση των Γάλλων να σπάσει τη ρήτρα του.

«Ο Νεϊμάρ μαζί με τον πατέρα του και τον ατζέντη του ενημέρωσαν την Μπαρσελόνα για την απόφαση του παίκτη να φύγει από την ομάδα, στη συνάντηση που έλαβε χώρα στα γραφεία του συλλόγου. Η Μπαρσελόνα τους ενημέρωσε πως υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιό του, ύψους 222 εκατομμυρίων ευρώ, που βρίσκεται σε ισχύ από την 1η Ιουλίου και η οποία θα πρέπει να πληρωθεί στο σύνολό της. Ο ποδοσφαιριστής συνεχίζει να έχει συμβόλαιο σε ισχύ με την Μπαρτσελόνα, αλλά έχει προσωρινή άδεια να μη συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας», αναφέρουν οι Καταλανοί.

Η μετεγγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί Σ.Ζ, σύμφωνα με τα ΜΜΕ, μπορεί να φτάσει και τα 660 εκατ. ευρώ, αφού εκτός από τη ρήτρα 222 εκατ. ευρώ, ο Νεϊμάρ αναμένεται να εισπράττει για συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας 30 εκατ. ευρώ καθαρά, που με τους φόρους κοστίζει ανά έτος 61,2 εκατ. ευρώ στην Παρί Σ.Ζ. Υπάρχει επίσης μπόνους μετεγγραφής και προμήθειες μάνατζερ, που ανεβάζουν στα ύψη την πιο ακριβή μετεγγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Ο ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΙ

Ως αρχηγός και ηγέτης της Μπαρσελόνα δεν θα μπορούσε να μην αφήσει το στίγμα του. Ο Λιονέλ Μέσι αποχαιρέτησε τον Νεϊμάρ με τον δικό του τρόπο, με την ευχή να πετύχει ο φίλος του στη νέα πρόκληση που ανοίγεται μπροστά του. «Ήταν τεράστια η χαρά το να μοιραστώ όλα αυτά τα χρόνια μαζί σου φίλε Νεϊμάρ. Σου εύχομαι τύχη σ’ αυτό το νέο στάδιο της ζωής σου. Τα λέμε αύριο», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός στο λογαριασμό του στο instagram.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ