aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤαλέντο από τη Ρεάλ θέλει η Άρσεναλ!

Ταλέντο από τη Ρεάλ θέλει η Άρσεναλ!

Έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση του Μάρκος Γιορέντε από τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι η Άρσεναλ, η οποία χαρακτηρίζεται από την τάση να επενδύει σε νέα παιδιά, κάτι που έχει κάνει πολλές φορές κατά το παρελθόν με τεράστια επιτυχία.

Ο Ζιντάν τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση για τον 21χρονο μέσο, ωστόσο όπως είναι λογικό θεωρήθηκε καλύτερο να πάει κάπου όπου θα έχει εγγυημένα λεπτά συμεμτοχής, αφού στους «μερένχες» υπάρχει υπεροπλία. Έτσι ο ταλαντούχος Ισπανός παραχωρήθηκε δανεικός στην Αλαβές, με τη φανέλα της οποίας έχει 6 συμμετοχές.

Ο Αρσέν Βενγκέρ έχει παρακολουθήσει εκτενώς τον Γιορέντε και έχει διαπιστώσει πως πρόκειται για μια άκρως ενδιαφέρουσα περίπτωση και έναν παίκτη με τεράστια περιθώρια εξέλιξης.

Μια παράδοση φαίνεται πως δημιουργεί η Άρσεναλ που έχει αποκτήσει και αναδείξει και στο παρελθόν νεαρούς και εξελίξιμους παίκτες από ισπανικούς συλλόγους, με τις περιπτώσεις των Μπεγερίν και Φάμπρεγας να είναι αυτές που ξεχωρίζουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ