aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΤα βρήκαν σκούρα οι δικηγόροι του Ροναλντίνιο

Τα βρήκαν σκούρα οι δικηγόροι του Ροναλντίνιο

Ο Ροναλντίνιο Γκαούτσο συμπλήρωσε ένα μήνα σε φυλακή της Παραγουάης και ακόμα οι δικηγόροι του δεν έχουν καταφέρει να βρουν λύση, ώστε να αποφυλακιστεί. Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής είχε συλληφθεί μαζί με τον αδερφό του Ρομπέρτο Ασίς, γιατί είχαν προσπαθήσει να μπουν στη χώρα, με πλαστά διαβατήρια.

Η εφημερίδα Globo αναφέρει πως δεν αναμένεται να αποφυλακιστεί άμεσα από τη φυλακή της Ασουνσιόν και πως αναμένεται να παραμείνει εκεί μέχρι τη δίκη του. Μετά τα τρία αιτήματα αποφυλάκισης που κατέθεσαν οι δικηγόροι του, τώρα έχουν στρέψει την προσοχή του στο να γίνει όσο πιο σύντομα γίνεται η δίκη.

Οι αρχές της λατινοαμερικάνικής χώρας φέρονται να έχουν ερευνήσει τις τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε ο Βραζιλιάνος και ο αδερφός του και έχουν προχωρήσει στη σύλληψη 15 ατόμων, οι οποίοι εμπλέκονται σε παράνομα έσοδα, φοροδιαφυγή και ξέπλυμα χρήματα. Ο βραζιλιάνικος Τύπος υπογραμμίζει πως δεν αποκλείεται να παραμείνει ο Ροναλντίνιο στη φυλακή ακόμα και έξι μήνες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ