aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΤα... πήρε στο κρανίο ο Τερ Στέγκεν: «Πρέπει να μιλήσω με όσους έπαιξαν...»

Τα… πήρε στο κρανίο ο Τερ Στέγκεν: «Πρέπει να μιλήσω με όσους έπαιξαν…»

Εκνευρισμένος ήταν ο Τεν Στέγκεν μετά το τέλος της αναμέτρησης της Μπαρσελόνα με την Σλάβια Πράγας και φρόντισε να το κάνει αντιληπτό σε όλη… την Ισπανία. Ο Τερ Στέγκεν για άλλη μια φορά με τις επεμβάσεις του έσωσε την Μπάρσα από ένα στραπάτσο και θέλησε να χτυπήσει το καμπανάκι του κινδύνου στους συμπαίκτες του.

«Είναι λογικό ό,τι συνέβη στον αγωνιστικό χώρο. Δεν παίξαμε στο επίπεδο που θα θέλαμε. Με μεγάλη δόση τύχης πήραμε τους τρεις βαθμούς κάτι που είναι αρκετά σημαντικό. Όμως πρέπει να μιλήσουμε για κάποια πράγματα. Πράγματα τα οποία πρέπει να κάνουμε, και δεν πρόκειται να τα πω εδώ», τόνισε ο Γερμανός πορτιέρε και συνέχισε:

«Αυτό πάντα συμβαίνει και τα πράγματα πρέπει να βελτιωθούν. Είναι περισσότερο εσωτερικό πια και δεν θέλω να το κάνω εδώ, δεν είμαι εγώ αυτός. Θα ήθελα να μιλήσω με όσους έπαιξαν στο ματς», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ