aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΣυνελήφθη για σεξουαλική επίθεση ο Ντάνι Άλβες

Συνελήφθη για σεξουαλική επίθεση ο Ντάνι Άλβες

Σε σοβαρές περιπέτειες με τη δικαιοσύνη έμπλεξε ο Ντάνι Άλβες. Ο Βραζιλιάνος θρυλικός μπακ συνελήφθη με την κατηγορία ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε μια γυναίκα σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στη Βαρκελώνη τον περασμένο μήνα, όπως ανακοίνωσε σήμερα το Ανώτατο Δικαστήριο της Καταλονίας.

Ο 39χρονος άσος, που συμμετείχε με την Βραζιλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αρνείται τις κατηγορίες, αλλά οι αρχές συγκέντρωσαν αρκετά στοιχεία ώστε να διαταχθεί η σύλληψη του.

Ισπανικά ΜΜΕ ενημέρωσης είχαν αναφέρει ότι μια νεαρή γυναίκα είχε κατηγορήσει τον Aλβες ότι την άγγιξε κάτω από τα εσώρουχά της χωρίς τη συναίνεσή της, όταν ήταν με φίλους σε νυχτερινό κέντρο στις 30 Δεκεμβρίου.

Ο Άλβες, που κατέχει το ρεκόρ για τα περισσότερα τρόπαια καριέρας με 43, είχε δηλώσει για τις κατηγορίες: «Ήμουν σε εκείνο το κέντρο και διασκέδαζα με φίλους. Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν πως λατρεύω να χορεύω και το έκανα χωρίς να παραβιάζω τον χώρο των άλλων. Δεν ξέρω ποια είναι αυτή η γυναίκα. Δεν παραβίασα ποτέ τον χώρο της. Δεν θα το έκανα ποτέ αυτό, προς Θεού!».

Ο άλλοτε άσος της Μπαρτσελόνα, της Παρί, της Γιουβέντους και της Σεβίλλης, υπέγραψε το καλοκαίρι στη μεξικανική Πούμας. Από το 2017 είναι σε σχέση με το μοντέλο Ζοάνα Σανθ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ